FireSafety & Security Event belooft weer succes te worden

Woensdag 10 en donderdag 11 april kan beveiligend Nederland weer terecht in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch voor alweer de derde editie van het FireSafety & Security Event. Alweer ruim de helft van de beursvloer is gereserveerd, zodat het succes van de eerste twee edities minimaal geëvenaard gaat worden.

De vorige editie had 121 exposanten en 5600 bezoekers. Dat was mede te danken aan de uitstekende samenwerking tussen de Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en de VEB. Deze ondernemersverenigingen zetten ook nu weer samen de schouders er onder en gaan door met het concept van gratis entree, gratis parkeren en gratis catering voor bezoekers.

Kennis delen
Ook nu weer kunnen installateurs, eindgebruikers en leveranciers in een gezellige ambiance twee dagen lang kennis delen over brandveiligheid en beveiliging tegen incidenten. Daarbij zal het over techniek gaan, maar zeker ook over commerciële ontwikkelingen in de branche, zoals de gevolgen van de toenemende digitalisering voor de bedrijfsvoering van installateurs.

Gunstige locaties beschikbaar
Op dit moment is nog een aantal grote stands op zeer gunstige locaties beschikbaar, zoals tegenover de hoofdingang. De verwachting is dat deze snel gereserveerd zullen worden. Hetzelfde geldt voor de oppervlaktes tegenover het hoofdpodium, waar de belangrijkste presentaties en aankondigingen plaatsvinden. De organisator beveelt geïnteresseerden aan om niet te lang te wachten met het op zijn minst nemen van een optie, want wie het eerst komt…. Ook is het mogelijk om te komen met ideeën voor het seminarprogramma. Hiervoor zijn vier ‘break out rooms’ beschikbaar. Op de plattegrond is te zien wie al gereserveerd hebben en welke plaatsen nog te boeken zijn.

Deel dit artikel via: