Fusie AddSecure en Clifford Group genomineerd voor award

De fusie tussen AddSecure Group en Clifford Group is voorgedragen voor de Dutch M&A Award in de categorie Best Deal Mid-Market. Deze nominatie illustreert niet alleen de effectiviteit van de deal, maar benadrukt ook de capaciteit van AddSecure om waarde te creëren voor zowel stakeholders als klanten.

Op 18 september 2023 heeft AddSecure Group, een Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en totaaloplossingen, de Clifford Group verworven. Clifford Group is een telematicabedrijf met verschillende merken in de Benelux.
De nominatie van de AddSecure Group – Clifford Group deal voor de Dutch M&A Awards in de categorie Best Deal Mid-Market toont aan dat de transactie is geselecteerd door de jury van de M&A Awards uit een lijst met ingediende deals. Dit is een erkenning van de impact en het succes van deze overname.

Inzet en expertise
Stefan Albertsson, CEO van AddSecure Group, deelde zijn trots over de nominatie: “We zijn verheugd dat onze recente investeringsactiviteiten worden erkend met een nominatie voor de Dutch M&A Awards. Deze nominatie weerspiegelt de inzet en expertise van ons team bij het realiseren van succesvolle deals die waarde creëren voor onze stakeholders en klanten.”
Huibjan Braafhart, CEO van Clifford Group, reageerde op de nominatie door te benadrukken dat dit hun toewijding bevestigt om waarde te vergroten voor alle stakeholders en groei te stimuleren door strategische partnerschappen. De Clifford Group was voorheen onderdeel van de portefeuille van NewPort Capital, dat gedurende de afgelopen vijf jaar het managementteam heeft ondersteund in hun groeitraject.

De winnaars van de M&A Awards worden bekendgemaakt tijdens de M&A Awards Show, die op donderdag 14 december plaatsvindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De M&A Awards erkennen uitmuntendheid op het gebied van fusies en overnames en belonen buitengewone prestaties in verschillende categorieën. De categorie Best Deal Mid-Market richt zich specifiek op deals die opmerkelijke prestaties en strategisch belang in het middensegment laten zien.

Deel dit artikel via: