Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Multiwacht

GFT

Hikvision

BHVcertificaat.online

ASIS

Top Security

Eagle Eye Networks

ADI

Nimo Dog Security

SOBA

Hanwha Vision Europe

Centurion

Trigion

i-Pro

PG Security Systems

Ajax Systems

VideoGuard

Securitas

CSL

Unii

Nimo Drone Security

Paxton

JMB Groep

SmartCell

SMC Alarmcentrale

VBN

Service Centrale Nederland

Explicate

Masset Solutions

Uniview

Gold-IP

NetworxConnect

2N

VAIBS

Paraat

Avigilon Alta

Connect Security

HID

Akuvox

VVNL

ARAS

Seagate

ASSA ABLOY

CardAccess

Alphatronics

Seris

Nenova

Add Secure

Brivo

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

RoSecure

IDIS

HD Security

Eizo

SmartSD

Genetec

VEB

Sequrix

Advancis

OSEC

Oribi ID Solutions

NIBHV

CDVI

Crown Security Services

DZ Technologies

Secusoft

EAL

Optex

Bydemes

Kiwa

Traka ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Bosch Security Systems

G4S

Regio Control Veldt

Lobeco

Milestone

20face

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

6 december 2023
Redactie
12:40

Genetec heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center. Met een verschuiving naar een continuous delivery benadering, begint met deze versie een nieuw tijdperk in de manier waarop gebruikers van Genetec Security Center up-to-date kunnen blijven met de nieuwste functies en updates van het platform.

“De snel veranderende wereld van security creëert een behoefte aan snelle innovatie. Door een continuous delivery model te gebruiken, zijn we in staat om zowel nieuwe functies als beveiligingsupdates consistenter te leveren met minder verstoring voor klanten, terwijl we de ambitieuze omvang van onze innovatiestrategie kunnen behouden”, legt vice president of Product Engineering en chief security officer Christian Morin van Genetec uit.

Verbetering van maps
De nieuwste versie van Security Center biedt verbeterde mapping functies waaronder een nieuwe kaartwidget voor dashboards en verbeterde zoomfunctionaliteit, wat zorgt voor een betere ervaring voor operators, met name in grote stadsbrede of multi-site implementaties. Met de nieuwe kaartwidgets kunnen operators mini-bewakingstaken aanmaken in hun dashboards. Ze kunnen ook camera’s (of andere elementen) van kaarten in lege frames plaatsen om video’s te bekijken en eenvoudig zoeken naar elementen waarover ze meer info nodig hebben.

Lagen
De verbeterde zoomfunctie toont of verbergt lagen, afhankelijk van hoeveel je in- of uitzoomt. Hierdoor zien operators alleen wat belangrijk is op het gewenste zoomniveau, wat het overzicht verbetert. Als er bijvoorbeeld wordt uitgezoomd, kunnen deuren en inbraakzones worden verborgen, zodat operators zich kunnen concentreren op camera’s en ALPR-eenheden vanuit helikopter view. De verborgen eenheden verschijnen weer, als operators inzoomen op het individuele gebouwniveau.

Verbeteringen op gebied van authenticatie
Security Center heeft ook nieuwe configuratieverbeteringen voor authenticatieservices toegevoegd. Deze verbeteringen omvatten een nieuwe configuratiewizard die users door het configuratieproces leidt, een hulpfunctie om problemen op te sporen en te diagnosticeren, plus een testfunctie die ingezet kan worden bij implementaties.
Deze verbeteringen helpen een anders mogelijk gecompliceerde systeemconfiguratie te vereenvoudigen en verminderen onzekerheden in het proces, zodat system integrators het systeem sneller in gebruik kunnen nemen.

Nieuwe niveaus van efficiency bereiken
Als onderdeel van het continuous delivery model legt de nieuwste versie van Security Center de basis voor ambitieuze nieuwe platformfuncties die systeemconfiguratie, beheer en auditing aanzienlijk vereenvoudigen. Dit komt net zo goed ten goede aan klanten die de dagelijkse activiteiten willen verlichten als aan klanten die grote, complexe faciliteiten beheren. De nieuwe functies worden in de loop van 2024 geïntroduceerd en zullen geavanceerde workflowactiviteiten mogelijk maken, zodat operators zich kunnen concentreren op de specifieke werkzaamheden die hun aandacht nodig hebben.

Ga voor meer informatie naar de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner