Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Service Centrale Nederland

GFT

Nenova

Ajax Systems

Explicate

PG Security Systems

VEB

ADI

Eagle Eye Networks

JMB Groep

Nimo Dog Security

Seagate

De Beveiligingsjurist

Gold-IP

SOBA

EAL

Top Security

Oribi ID Solutions

SmartCell

Eizo

Optex

VAIBS

CDVI

ARAS

Alphatronics

Masset Solutions

Nimo Drone Security

CardAccess

Paxton

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

Secusoft

NIBHV

Traka ASSA ABLOY

DZ Technologies

Crown Security Services

VVNL

VideoGuard

ASIS

Connect Security

VBN

i-Pro

Milestone

Brivo

IDIS

20face

Bosch Security Systems

Paraat

Alarm Meldnet

Bydemes

SmartSD

Uniview

Akuvox

Avigilon Alta

G4S

Lobeco

SMC Alarmcentrale

Sequrix

NetworxConnect

Advancis

HID

Centurion

OSEC

Hanwha Vision Europe

Add Secure

Hikvision

Kiwa

Securitas

HD Security

RoSecure

BHVcertificaat.online

Trigion

Dero Security Products

Multiwacht

Seris

Genetec

CSL

Unii

2N

Genomineerden PKVW-verkiezingen bekend gemaakt

7 mei 2024
Redactie
16:03

De jury heeft na gedegen onderzoek de genomineerden van de PKVW-verkiezingen bekendgemaakt. Voor het beste PKVW-product en voor het beste PKVW-bedrijf met personeel koos de jury twee genomineerden uit. Voor het beste PKVW-bedrijf zonder personeel zijn drie bedrijven geselecteerd. De prijsuitreiking vindt plaats op 25 juni tijdens de Veilig Wonen Dag.

Voor het PKVW-product zijn geselecteerd de nieuwe generatie AXA Titan veiligheidsscharnieren van Allegion Nederland en de Nemef VS5000 universele veiligheidsluitkom voor buitendeuren van ASSA ABLOY Nederland.

Axa Titan veiligheidsscharnieren
De nieuwe generatie AXA Titan veiligheidsscharnieren heeft op basis van feedback vanuit de markt een slimmer ontwerp gekregen. De nieuwe generatie beschikt over een gepatenteerd vergrendelingssysteem met borgveerconstructie. Hierdoor is het scharnier op staande én liggende deuren te monteren, zonder extra handelingen aan de productielijn. Ook vergrendelt de scharnierpen automatisch. Al met al scheelt dit kostbare montagetijd en geld.

Nemef veiligheidssluitkom
De Nemef VS5000 universele veiligheidssluitkom zorgt voor een doeltreffende en veelzijdige beveiliging van buitendeuren. Deze sluitkom past op vrijwel elk veiligheidsslot, enkelpuntslot of meerpuntsluiting. Het unieke ontwerp voorkomt de noodzaak van verschillende specifieke sluitkommen voor verschillende sloten. Hierdoor worden voorraden verlaagd en wordt misgrijpen voorkomen. De omgebogen sluitlip is traploos instelbaar voor moeiteloze installatie en mooie strakke aansluiting tegen het kozijn. Het verstelbare dagschoot opvangblok zorgt voor een perfecte afsluiting tegen tocht en bevordert energie-efficiëntie. Ook geschikt voor ondiepe kozijnen.

Genomineerden PKVW-bedrijven met personeel
Voor deze categorie zijn de PKVW-bedrijven Vos IJzerhandel in Huizen en Van Rumpt Specialisten uit Utrecht genomineerd.

Vos IJzerhandel
De medewerkers van Vos ijzerhandel worden jaarlijks geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste wet- en regelgeving en technieken. Een kernwaarde van het bedrijf is het kundig adviseren en ontzorgen van klanten.. Zij doen alles in eigen beheer en kunnen daardoor heel snel schakelen tussen de verschillende fases van het verkrijgen van een PKVW certificaat. Het bedrijf is innovatief, actief en creatief met promotie- en marketingactiviteiten met focus op het PKVW. Zij zijn zichtbaar in ‘t Gooi en omstreken om deel te nemen aan buurtpreventieavonden, veiligheidsdagen, open dagen van de brandweer en staan in nauw contact met verschillende wijkagenten, gemeenten en woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn zij innovatief met het oplossen van problemen op locatie en zijn de monteur creatief in het oplossen van problemen.

Van Rumpt Specialisten
Van Rumpt Specialisten heeft zich bewezen als een vooraanstaand bedrijf met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van woninginbraakpreventie, met als specialisme PKVW. Hun langdurige betrokkenheid bij het PKVW getuigt van een diepgewortelde toewijding. Het bedrijf onderscheidt zich door hun innovatieve en creatieve benadering van promotie- en marketingactiviteiten op facebook. Daarnaast blinkt Van Rumpt uit in het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden met verschillende belangrijke stakeholders, waaronder woningcorporaties, buurtverenigingen en de politie. In Vleuten-De Meern heeft het bedrijf samen met concullega Ruud Jansen deelgenomen aan de kerntrekacties. Erg sportief en effectief dat de twee Utrechtse bedrijven zo hand en hand met de promotie van inbraakwerende maatregelen aan de slag zijn gegaan.

Genomineerden PKVW-bedrijven zonder personeel
P-work Woningbeveiliging uit Waddinxveen, Tegen Inbraak uit De Lier en Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen uit Utrecht zijn voor deze categorie genomineerd.

P-work Woningbeveiliging
Paul van Weelden van P-works is ruim 20 jaar een erkend PKVW-bedrijf en bestaat volgend jaar 25 jaar. Zij hebben een zeer goede band met bestaande klanten, waardoor de mond-tot-mond reclame zorgt voor nieuwe klanten en bewijst de kwaliteit. Paul werkt veel voor verschillende gemeenten en maakt beveiligingsrapportages voor de woningbouwvereniging. Er is geen straat in Waddinxveen waar Van Weelden nog geen werkzaamheden heeft uitgevoerd. P-work staat op braderieën en jaarlijkse veiligheidsdagen en Van Weelden bezoekt allerlei bijeenkomsten om het PKVW onder de aandacht te brengen. Hij staat altijd vooraan als ergens het PKVW uitgedragen moet worden. Hij is ook lid van de PKVW-werkgroep kwaliteitsbeheer, waarbij hij zijn steentje bijdraagt aan het veilig wonen in Nederland.

Tegen Inbraak
Stefan Schouten van Tegen Inbraak is zeer technisch onderlegd. Hij werkt niet alleen met het gewone hang- en sluitwerk, maar ook met elektronische componenten. Hij is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de branche. De afwerking van zijn werk is van hoog niveau, hij werkt netjes en zorgt ervoor dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Hij past zijn adviezen aan op het budget van de klant. Hij is actief op sociale media. Hij post regelmatig over projecten waar hij mee bezig is en betrekt daarbij ook zijn leveranciers en producten. Hij zet zich ook in om de malafide slotenmakers uit te bannen. Zijn bereik groeit met de maand.

Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen
Ruud Jansen is een ware expert op het gebied van inbraakpreventie, wat hij keer op keer demonstreert tijdens preventiemarkten. Hij weet zijn innovaties om te zetten naar maatwerkadvies voor bewoners. Jansen draait enorm veel productie en komt overal waar de Utrechtse vlag wappert. Hij is zeer servicegericht en betrokken bij zijn klanten en de gemeenschap. Zo heeft hij erg proactief meegedacht om na een woonoverval bij slachtoffers en direct omwonenden het veiligheidsgevoel weer terug te brengen. Ook werkt hij mee aan de wijktafel, dat is een sociaal spreekuur voor bewoners. Zijn betekenisvolle maatschappelijke bijdrage stralen positief af op het PKVW.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner