Genomineerden V-factor 2023 bekend gemaakt

Tim van der Bij, observant/centralist, in dienst bij G4S, Kevin Timmermans, beveiliger in dienst bij SAFENED en Stefan Zijnstra, hoofdbeveiliger in dienst bij Securitas Nederland, zijn genomineerd voor de V-factor 2023.

De populaire verkiezing van de ‘beveiliger van het jaar’ staat ditmaal in het teken van natuurtalenten als observeren, een scherpe blik, voelen wanneer gevaar dreigt, goed luisteren, stressbestendig en alert zijn, samenwerking en alarmeren. Freelance natuurkenner en tv-boswachter Arjan Postma, bekend van radio- en tv, daagt beveiligers die zich helemaal in hun element voelen uit.

Genomineerden
De kandidaten kregen twee vragen voorgelegd en de vraag om zichzelf met een kort filmpje te presenteren. Zo werd gevraagd welk dier de kandidaat het beste vindt passen bij het beveiligingsvak en waarom? De tweede vraag was: Waarom ben jij een natuurtalent in de beveiliging? Een onafhankelijk jury mocht punten geven aan de inzendingen en de drie kandidaten met de hoogste punten zijn nu genomineerd voor de V-factor 2023. Van hen wordt een professioneel videoportret gemaakt, waarmee zij de publieksprijs (cadeaubon van 100 euro) kunnen winnen. Op woensdagmiddag 1 november maakt de jury de winnaar van de V-factor bekend tijdens de branchemiddag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De winnaar ontvangt een iPad ter waarde van 600 euro.

Vakjury
De vakjury van de V-factor 2023 bestaat uit Arno Hofstede (beveiliger en winnaar van de V-factor 2022), Vincent Vreeken (BeveiligingNieuws.nl), Jacqueline Panneman (namens de werknemersorganisaties en in de dagelijkse praktijk beveiliger), Henriëtte Kassies (adviseur gezond en veilig werken bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging) en Stephan Kapma (Qsteps Trainingen).

De verkiezing Wie heeft de V-factor? is een initiatief van sociale partners in de beveiligingsbranche.

Deel dit artikel via: