Gesprek met SSA Award winnaar RescueMate (video)

Een app met interactief gesproken protocollen en tevens trainingsapplicatie. Beveiliging Nieuws is in gesprek met SSA Award winnaar Willeke Borman van RescueMate tijdens SSA 2015.

De RescueMate app is winnaar van de SSA Award 2015 in de categorie Oplossingen.

[youtube_video id=”k84ru0ZGMH0″]

De app heeft interactief gesproken protocollen waarmee in noodsituaties gehandeld kan worden. De app is tevens trainingsapplicatie, waarmee altijd alle kennis bij de hand is en geoefend kan worden zodat de hulpverlening in een bedrijf hiermee goed geregeld is.

RescueMateOordeel van de jury: Breed toepasbare, gebruiksvriendelijke innovatie. Helpt BHV-coördinatoren meer grip te krijgen op inzetbaarheid en getraindheid BHV-organisatie. Praktische functies voor ondersteuning bij calamiteiten, training en alarmoproepen.

De App heeft een alarmeringsfunctie met conference call en stuurt pushberichten naar de gebruikers. Via het datamanagement van de App wordt een kennisbank van de organisatie opgebouwd. In de toekomst wil RescueMate de app nog uitbreiden met een mogelijkheid om terug te melden een een portofoon functie.

Deel dit artikel via: