Hacousto Protec benoemd tot systeempartner van Advancis

Hacousto Protec System Integration (HPSI) heeft het certificaat Advancis WinGuard Partnerschap behaald. Hiermee is het bedrijf niet alleen een gekwalificeerde partner van Advancis, maar ook officieel ‘System integrator’ van de WinGuard-software voor Physical Security Information Management (PSIM).
WinGuard is een softwareplatform waarmee systemen voor Physical Security Information Management (PSIM) gebouwd worden. Met PSIM worden beveiligings-, beheer- en communicatiesystemen zoals cameratoezicht, toegangsbeheer, brandmelding, ontruiming, intercom en inbraaksignalering geïntegreerd en beheerd via één gebruikersinterface. Ook zijn meerdere systemen van verschillende fabricaten te integreren bij gebouwinstallaties. Ideaal bij het efficiënt afhandelen van een calamiteit, crisis of incident en eenvoudig in dagelijks beheer, aldus HPSI.

Wederzijdse erkenning
Jeroen Ligterink, business unit manager HPSI: “We werken al jaren samen met Advancis. Het certificaat is voor ons een ‘erkenning van verworven kwaliteit en competenties. De projecten waarbij we in de afgelopen jaren het Winguard-softwareplatform hebben toegepast, spreken voor zich. Advancis onderstreept met de certificering onze kennis en ervaring met het softwareplatform en de continuïteit van onze dienstverlening aan onze gewaardeerde klanten.”

Deel dit artikel via: