Hanwha Techwin introduceert compacte transportoplossing

De nieuwe trillingsbestendige Wisenet-camera’s en NVR’s met kleine voetafdruk van Hanwha Techwin bieden volgens de fabrikant een krachtige oplossing voor toezicht in bussen, treinen, vrachtwagens en andere vormen van transport.

De Wisenet-transportoplossing bestaat uit drie compacte mobiele H.265-domecamera’s die onlangs zijn toegevoegd aan de Wisenet X-cameraseries, die tegen trillingen kunnen die in transportomgevingen kunnen voorkomen.

Camera’s met veel functies
De drie vandalismebestendige camera’s kunnen 2MP HD-beelden opnemen en tot 256 GB gegevens opslaan via een SD/SDHC/SDXC-kaartsleuf, zodat video automatisch wordt opgeslagen in geval van een netwerkstoring. Ze zijn ook uitgerust met een DSP-chipset met 150 dB WDR-technologie (Wide Dynamic Range).
Zoals ook voor andere camera’s in de open-platform Wisenet X-serie geldt, gebruiken de nieuwe compacte modellen H.265-compressie en WiseStream II, een aanvullende compressietechniek waarmee codering dynamisch wordt beheerd en kwaliteit en compressie in balans worden gebracht volgens de beweging in het beeld. Er is 99 procent minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream II wordt gecombineerd met H.265-compressie.

Mobiel netwerk NVR
De TRM-160M NVR met zestien kanalen heeft een M12-connector en EN50155-certificatie, wat ideaal is voor gebruik in bussen en treinen voor bewaking van passagiers of de weg of baan om videobewijs van een incident te kunnen leveren.
De TRM-1610M ondersteunt H.265, H.264, MJPEG en WiseStream. Hij biedt ook interne 4TB-video-opslag en RAID 1-ondersteuning.

Wisenet-transportoplossingen:

• Wisenet XNV-6012M: Trillings- en vandalismebestendige, platte 2 MP netwerkcamera. Ingebouwde 2,4 mm vaste lens
• Wisenet XNV-6013M: Trillings- en vandalismebestendige 2 MP netwerkcamera. Ingebouwde 2,8mm vaste lens
• Wisenet XNV-6022RM: Trillings- en vandalismebestendige platte 2 MP IR-netwerkcamera. Ingebouwde 3,6mm vaste lens
• TRM-1610S: Mobiele NVR met 16 kanalen. Trillingsbestendig volgens EN50155-norm.
• TRM-1610M: Mobiele NVR met 16 kanalen en M12-connector. Trillingsbestendig volgens EN50155-norm.

Deel dit artikel via: