HD Security opent in Eindhoven vierde vestiging

Na Amersfoort, Gouda en Purmerend opent HD Security een vierde vestiging en wel in Eindhoven. Het bedrijf krijgt steeds meer klanten in deze regio en wil daar zo dichtbij mogelijk in de buurt zijn. De opening past ook goed in de missie om landelijk te gaan werken.

Hasan Dagdeviren: “Onze missie om landelijk te opereren wordt langzaam maar zeker een werkelijkheid. Na drie volledig operationele vestigingen ontstond de behoefte aan een verdere uitbreiding. Wij zien kansen in het zuiden van het land en door de verdere groei in deze regio zijn wij blij met deze stap. De directie, administratie en een gedeelte van de planning zullen vanuit Eindhoven operationeel zijn.”

Opleiden van beveiligers
In 2022 is HD Security actiever geworden met het opleiden van beveiligers. Hier was behoefte aan in verband met het personeelstekort in de branche. “Wij hebben in de regio Brabant circa 20 fulltime vacatures beschikbaar voor beveiligers in loondienst”, vertelt Dagdevieren. “Ik nodig ze dan ook van harte uit om ons te mailen voor de mogelijkheden. Ook zullen wij gezien de grootte van de locatie hier meer in house-trainingen organiseren gericht op servicegerichtheid en dienstverlening. Verder blijven wij de standaard cursussen voor BHV/EHBO aanbieden. HD Security is nu dus ook in Brabant dichtbij voor haar personeel en opdrachtgevers.”

Het nieuwe kantoor dat per 1 maart 2023 betrokken wordt, staat op de Croy 43 in Eindhoven op het industrieterrein De Hurk/Croy. Dat is een gemengd bedrijventerrein van 212 hectare tussen de A2 en de Eindhovense Ringweg. Het gebied valt onder de stadsdelen Gestel en Strijp.

Deel dit artikel via: