Het laatste Beveiliging Nieuws op uw website

Om het laatste beveiliging nieuws op uw website weer te kunnen geven, heeft Beveiliging Nieuws een zogeheten nieuwstikker online gezet. Een klein balkje waarin het nieuws als in een lichtkrant beweegt. Tevens kunt u gebruik maken van een speciaal nieuwsblok welke de laatste hoofdlijnen onder elkaar zet.

Elke keer als de nieuwstikker of het hoofdlijnen blok wordt weergegeven, is deze geupdate met de laatste beveiliging nieuws berichten. We hebben ook RSS feeds beschikbaar maar hiervoor dient uw website over de mogelijkheid beschikken om deze feeds te lezen. Met de nieuwstikker of het hoofdlijnenblok is dit niet nodig. Elke willekeurige website kan deze zonder moeite weergeven.

Als u de item geheel in stijl van uw eigen website wilt weergeven dan bestaat ook dat tot de mogelijkheden. De kleuren van de achtergrond, rand en letters zijn door u geheel naar eigen smaak in te stellen. Mocht u deze nieuwstikker geplaatst hebben op uw website, laat dan even van u horen. We hebben nog een paar leuke items liggen welke we onder de deelnemers gaan verloten.

klik hier voor een voorbeeld

Deel dit artikel via: