Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SmartSD

Trigion

BHVcertificaat.online

Seris

Alarm Meldnet

Masset Solutions

JMB Groep

VBN

HID

PG Security Systems

VideoGuard

Ajax Systems

DZ Technologies

Alphatronics

20face

Centurion

IDIS

Paraat

HD Security

EAL

Regio Control Veldt

Lobeco

NetworxConnect

Secusoft

Hikvision

Milestone

ASIS

Bydemes

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

Optex

Explicate

ADI

Uniview

VVNL

Multiwacht

Advancis

VAIBS

Traka ASSA ABLOY

Dero Security Products

i-Pro

Eizo

GFT

Sequrix

ARAS

Eagle Eye Networks

VEB

CardAccess

Seagate

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

G4S

Bosch Security Systems

Service Centrale Nederland

NIBHV

Brivo

Securitas

CSL

Connect Security

2N

Genetec

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

Akuvox

SmartCell

Nenova

Crown Security Services

Top Security

CDVI

Add Secure

Paxton

ASSA ABLOY

Kiwa

RoSecure

Unii

Network Optix

SOBA

OSEC

Gold-IP

Oribi ID Solutions

HID uitgeroepen tot leider in de SPARK Matrix™

27 december 2023
Redactie
13:08

Quadrant Knowledge Solutions heeft aangekondigd dat het HID heeft benoemd tot een technologieleider in de SPARK Matrix™: Gebruikersauthenticatie 2023. HID, met zijn uitgebreide technologie voor gebruikersauthenticatie, heeft sterke beoordelingen ontvangen op het gebied van technologische excellentie en klantimpact.

Sanket Kadam, analist bij Quadrant Knowledge Solutions, verklaart: “HID biedt een uitgebreide Authenticatie Platform-oplossing die verschillende authenticatiemethoden bestrijkt, zoals biometrie, mobiele apps, smartcards, beveiligingssleutels en tokens. Het platform voegt een extra beveiligingslaag toe met realtime monitoring van gebruikersactiviteit, gedragsanalyse en op risico gebaseerde authenticatie. Daarnaast biedt het geavanceerde authenticatievormen zoals FIDO2 en PKI via zijn Crescendo smartcards en beveiligingssleutels, waarbij een strategische aanpak wordt gehanteerd om gebruikersauthenticatie-uitdagingen effectief aan te pakken. Met een algehele sterke prestatie op het gebied van technologische excellentie en klantimpact is HID gepositioneerd onder de technologieleiders van 2023 op de wereldwijde markt voor gebruikersauthenticatie.”

Wereldwijde marktdynamiek
De Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™ omvat een gedetailleerde analyse van de wereldwijde marktdynamiek, belangrijke trends, leverancierslandschap en concurrentiepositie. De studie biedt ook een concurrerende analyse en rangschikking van de toonaangevende aanbieders van gebruikersauthenticatie in de vorm van de SPARK Matrix™. De studie biedt strategische informatie voor gebruikers om verschillende leverancierscapaciteiten, concurrentievoordelen en marktposities te evalueren.
“We stellen organisaties, vooral die met hoge regelgevende of zakelijke eisen, in staat om hun klantervaringen en werknemerservaringen te verbeteren zonder in te leveren op veiligheid”, zegt Lena Abdelahad, VP van HID Authentication Business. “Het bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche met belangrijke normen zoals FIDO heeft voor ons prioriteit en het is een eer dat deze inspanningen hebben geleid tot deze erkenning door Quadrant Knowledge Solutions als een brancheleider.”

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner