Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

Nenova

Eagle Eye Networks

Top Security

Dero Security Products

VideoGuard

SMC Alarmcentrale

Seagate

Securitas

Paraat

Sequrix

OSEC

IDIS

SmartSD

VEB

20face

Alarm Meldnet

Connect Security

Regio Control Veldt

Multiwacht

Eizo

Milestone

Paxton

Crown Security Services

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

Bydemes

VAIBS

CSL

EAL

GFT

ASSA ABLOY

Seris

Unii

Brivo

JMB Groep

2N

Kiwa

Genetec

Nimo Dog Security

ASIS

Trigion

Masset Solutions

VBN

NetworxConnect

Akuvox

Avigilon Alta

Hikvision

Advancis

Explicate

ADI

Service Centrale Nederland

Secusoft

SOBA

DZ Technologies

Ajax Systems

ARAS

HID

BHVcertificaat.online

Bosch Security Systems

Hanwha Vision Europe

Uniview

G4S

Optex

Add Secure

VVNL

CardAccess

NIBHV

De Beveiligingsjurist

SmartCell

PG Security Systems

Gold-IP

Alphatronics

i-Pro

Centurion

CDVI

Traka ASSA ABLOY

HD Security

RoSecure

HID uitgeroepen tot leider in de SPARK Matrix™

27 december 2023
Redactie
13:08

Quadrant Knowledge Solutions heeft aangekondigd dat het HID heeft benoemd tot een technologieleider in de SPARK Matrix™: Gebruikersauthenticatie 2023. HID, met zijn uitgebreide technologie voor gebruikersauthenticatie, heeft sterke beoordelingen ontvangen op het gebied van technologische excellentie en klantimpact.

Sanket Kadam, analist bij Quadrant Knowledge Solutions, verklaart: “HID biedt een uitgebreide Authenticatie Platform-oplossing die verschillende authenticatiemethoden bestrijkt, zoals biometrie, mobiele apps, smartcards, beveiligingssleutels en tokens. Het platform voegt een extra beveiligingslaag toe met realtime monitoring van gebruikersactiviteit, gedragsanalyse en op risico gebaseerde authenticatie. Daarnaast biedt het geavanceerde authenticatievormen zoals FIDO2 en PKI via zijn Crescendo smartcards en beveiligingssleutels, waarbij een strategische aanpak wordt gehanteerd om gebruikersauthenticatie-uitdagingen effectief aan te pakken. Met een algehele sterke prestatie op het gebied van technologische excellentie en klantimpact is HID gepositioneerd onder de technologieleiders van 2023 op de wereldwijde markt voor gebruikersauthenticatie.”

Wereldwijde marktdynamiek
De Quadrant Knowledge Solutions SPARK Matrix™ omvat een gedetailleerde analyse van de wereldwijde marktdynamiek, belangrijke trends, leverancierslandschap en concurrentiepositie. De studie biedt ook een concurrerende analyse en rangschikking van de toonaangevende aanbieders van gebruikersauthenticatie in de vorm van de SPARK Matrix™. De studie biedt strategische informatie voor gebruikers om verschillende leverancierscapaciteiten, concurrentievoordelen en marktposities te evalueren.
“We stellen organisaties, vooral die met hoge regelgevende of zakelijke eisen, in staat om hun klantervaringen en werknemerservaringen te verbeteren zonder in te leveren op veiligheid”, zegt Lena Abdelahad, VP van HID Authentication Business. “Het bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche met belangrijke normen zoals FIDO heeft voor ons prioriteit en het is een eer dat deze inspanningen hebben geleid tot deze erkenning door Quadrant Knowledge Solutions als een brancheleider.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner