Hikvision brengt Hik-Connect voor Teams uit

Hikvision heeft een update uitgebracht voor zijn beveiligingsbeheerplatform Hik-Connect: Hik-Connect for Teams. Deze nieuwe versie voldoet aan de specifieke behoeften van individuele gebruikers, maar komt ook tegemoet aan verschillende middelgrote bedrijven (MKB) en beheerscenario’s met meerdere locaties, van kantoren tot winkelketens en gemeenschappen.

“Voorheen stonden Hik-Connect-accounts slechts één login toe die bedrijven moesten delen als ze toegang voor meerdere gebruikers wilden”, zegt Ryan Wu, productdirecteur bij Hikvision. Een primaire admin-gebruiker kan nu een multi-user account aanmaken met vooraf gedefinieerde gebruikersrollen en het hele team aan het account toevoegen, waardoor de bedrijfsefficiëntie wordt verbeterd en de teamoutput wordt gemaximaliseerd.”

Gecentraliseerd beheer 
Hik-Connect for Teams ondersteunt videobewaking, intercombeheer, toegangsbeheer en aanwezigheidsoplossingen. Ondernemers en managers kunnen profiteren van gevisualiseerd beheer, waardoor ze eenvoudig alle aangesloten apparaten in het systeem kunnen volgen, toegang kunnen krijgen tot realtime videofeeds en onderweg gebeurtenismeldingen kunnen ontvangen.
Met het platform kunnen bedrijven de toegangsniveaus voor teamleden aanpassen op basis van specifieke rollen en verantwoordelijkheden. Deze optimalisatie van de workflow zorgt voor een naadloze samenwerking tussen teamleden.

Hoge schaalbaarheid voor bedrijven
Met Hik-Connect for Teams kunnen bedrijven klein beginnen met de apparaten die ze momenteel gebruiken en meer apparaten en capaciteiten toevoegen naarmate het bedrijf groeit. Op deze manier hoeven ze niet voortijdig in nieuwe systemen te investeren, waardoor bedrijven de voordelen van de nieuwste technologieën kunnen maximaliseren zonder hoge kosten vooraf.
Omdat Hik-Connect for Teams snel en eenvoudig te implementeren, configureren en gebruiken is, voorkomt het de rompslomp van initiële installatie- en IT-beheerkosten. Bovendien voorkomt het op Peer-to-peer (P2P) gebaseerde systeem de noodzaak van dure gecentraliseerde servers en continue monitoring. Realtime monitoring en upgrades kunnen op afstand worden uitgevoerd, waardoor de kosten verder worden verlaagd.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: