Inschrijving Security Professional van het Jaar van start

Het inschrijven voor de verkiezing van de Security Professional van het Jaar is geopend. Tijdens het congres van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging komend najaar zal de nieuwe Security Professional van het Jaar het stokje over nemen van Armand van Bercheycke.
De verkiezing van de Security Professional van het Jaar is een initiatief van de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland. De Security Professional van het Jaar krijgt een ambassadeursrol binnen de VBN om de activiteiten van de vereniging breder onder de aandacht te brengen. Hij/zij wordt tevens voor twee jaar voorzitter van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging, waarin ook de twee voorgaande Security Professionals van het Jaar zitting hebben, alsmede zes andere specialisten, die door de Security Professionals van het Jaar worden geselecteerd. De Nationale Denktank Integrale Beveiliging is een zelfstandig orgaan, dat ontstaan is vanuit de VBN.

Selectiecriteria
Voor de verkiezing worden uit de aanmeldingen drie genomineerden geselecteerd. Selectiecriteria zijn onder andere verdiensten voor het vakgebied, inspirerend vermogen, vakmanschap en leiderschap. De leden van de VBN kiezen uit de drie genomineerden de nieuwe Security Professional van het jaar.
VBN leden kunnen kandidaten nomineren via dit formulier. De genomineerde hoeft geen lid van de VBN te zijn. Eerdere Security Professional van het Jaar waren Willem van Egmond van T-Mobile in 2008, Berndt Rif van De Nederlandsche Bank in 2010, Harm van Dijk van ING in 2012, Arjen Appelman van AES Consultancy in 2014, Hélène Minderman van Transport & Logistiek Nederland in 2016 en Armand van Bercheycke van AIB Safetech & SOBA security opleidingen in 2018.

Deel dit artikel via: