Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Service Centrale Nederland

Optex

Top Security

OSEC

SOBA

Traka ASSA ABLOY

Oribi ID Solutions

Lobeco

Regio Control Veldt

Avigilon Alta

HD Security

G4S

Nimo Dog Security

BHVcertificaat.online

NIBHV

Secusoft

Securitas

Nimo Drone Security

VVNL

GFT

Kiwa

Trigion

RoSecure

Paxton

Connect Security

ARAS

CSL

Bydemes

Alarm Meldnet

VBN

JMB Groep

DZ Technologies

Alphatronics

Akuvox

Seris

Advancis

Milestone

Crown Security Services

Paraat

20face

SmartSD

Add Secure

Bosch Security Systems

SmartCell

ASSA ABLOY

Ajax Systems

Uniview

VideoGuard

Dero Security Products

Multiwacht

i-Pro

Genetec

SMC Alarmcentrale

EAL

CDVI

Centurion

Eizo

Eagle Eye Networks

Brivo

VAIBS

VEB

Masset Solutions

Explicate

HID

Gold-IP

IDIS

ASIS

Nenova

PG Security Systems

Hikvision

2N

CardAccess

Sequrix

ADI

Hanwha Vision Europe

De Beveiligingsjurist

Seagate

Unii

NetworxConnect

Kiwa en R2B gaan samenwerken

27 augustus 2015
Redactie
19:13

Kiwa in Rijswijk en R2B Inspecties in Zaltbommel bundelen hun inspectie-, audit- en opleidingsactiviteiten in de brand- en inbraakbeveiligingssector.

De samenwerking biedt volgens beide partijen het voordeel van een one-stop-shop. De kennis en ervaring van R2B vormt een aanvulling op het bestaande portfolio van Kiwa in deze markt. Kiwa biedt op haar beurt R2B toegang tot een breed Europees netwerk.

Kiwa R2BDoor de samenwerking ontstaat in Zaltbommel een specialistisch bedrijf met zo’n 150 medewerkers dat een compleet dienstengamma biedt voor (fire) safety en security op het terrein van leven, eigendom en milieu.

Door samen te gaan met Kiwa kan een breed Europees netwerk aanbieden en verrijken we ons dienstenportfolio op het gebied van (fire) safety en security met complementaire expertise in uiteenlopende Europese accreditaties en notificaties, zegt Anton van Ballegooijen, directeur bij R2B Inspecties. Ook op het gebied van opleidingen kunnen beide partijen, in een wereld waarin overheidseisen steeds verder worden aangescherpt en de behoefte aan kennis en ondersteuning hand over hand toeneemt – nog beter ondersteunen. De huidige (inspectie)werkzaamheden worden voortgezet vanuit Zaltbommel.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering als haar kernactiviteit heeft. Dit wordt ondersteund met inspectie, keuring, technologie, training en data services. Kiwa bouwt voor klanten aan vertrouwen in producten, processen, systemen en mensen in vrijwel alle marktsegmenten, variërend van energie- en drinkwatervoorziening, bouw, mobiliteit, veiligheid, zorg, food, feed & farm tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf is al jaren actief op de markt voor (fire) safety en security. Kiwa heeft meer dan 1.600 medewerkers in ruim 50 vestigingen in negen Europese landen, Turkije, China, Zuid-Korea, Taiwan, India en negen landen in Latijns-Amerika.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

SequriX

Wordt een partner