Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

Eagle Eye Networks

2N

NIBHV

ARAS

OSEC

De Beveiligingsjurist

CSL

GFT

Dero Security Products

Secusoft

Uniview

SOBA

Centurion

PG Security Systems

NetworxConnect

Connect Security

Crown Security Services

i-Pro

Add Secure

CDVI

Brivo

Unii

Top Security

Kiwa

IDIS

Paraat

Nenova

Service Centrale Nederland

HD Security

Gold-IP

Multiwacht

SmartCell

Genetec

20face

JMB Groep

Ajax Systems

VideoGuard

Eizo

Securitas

VBN

DZ Technologies

Alarm Meldnet

Akuvox

Nimo Dog Security

Seagate

Seris

Oribi ID Solutions

Paxton

Nimo Drone Security

Lobeco

Trigion

Hanwha Vision Europe

ADI

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

Sequrix

Milestone

ASIS

SmartSD

Bydemes

Advancis

Optex

HID

SMC Alarmcentrale

G4S

Avigilon Alta

VAIBS

Alphatronics

Hikvision

RoSecure

Explicate

EAL

Traka ASSA ABLOY

Masset Solutions

VVNL

CardAccess

VEB

Bosch Security Systems

Kleine, hoogwaardige RFID UHF-tag voor identificatie en tracking

17 november 2021
Redactie
22:57

HID Global kondigt LinTRAK® XS aan, volgens de fabrikant de kleinste, hoogwaardige RFID UHF-tag voor textielidentificatie en trackingtoepassingen. Ze zijn ontworpen om discreet in kleine textielartikelen te worden ingebracht.

De fabrikant heeft zijn LinTRAK ultrahoge frequentie (UHF) radiofrequentie-identificatie (RFID)-tags voor linnenbeheer uitgebreid met een extra klein model, ideaal voor discrete bevestiging op kleine textielproducten en persoonlijke kleding, zoals in verpleeghuizen en zorginstellingen. Met afmetingen van slechts 30 x 10 millimeter en bestaande uit een zacht en dun polyesterlabel dat voldoet aan Oeko-Tex® Standard 100 Level 1, is LinTRAK XS speciaal ontworpen om discreet en naadloos te worden aangebracht op kleine textielproducten en persoonlijke kleding die in de zorg en horeca worden gebruikt. Door de kleinere afmeting kan LinTRAK XS gemakkelijk direct op het product worden genaaid, in een zoom of onder een thermo-adhesieve patch worden bevestigd. LinTRAK XS is ontworpen met de nieuwste generatie geïntegreerde schakelingen (IC) – Impinj’s Monza M730. Bovendien biedt het uitzonderlijke mechanische weerstand en leesprestaties in omgevingen met een hoge dichtheid waar verschillende getagde items dicht op elkaar zijn gepakt.

Complete track- en trace-oplossing
Bij het combineren van LinTRAK XS met HID Global’s RFID-hardware-infrastructuur en cloud-linnenbeheersoftware, profiteren wasserijen in bijvoorbeeld verpleeghuizen van een complete linnen- en kledingtrack-and-trace-oplossing die kledingverlies voorkomt – een bron van emotionele waarde voor ouderen – wascycli optimaliseert en de efficiëntie in distributie en inventaris verbetert.
Het HID LinTRAK-portfolio omvat vijf populaire RFID UHF-tags die zijn ontworpen om wasgoed- en textielactiva efficiënt te identificeren, te volgen en te beheren gedurende hun levenscyclus in de horeca, de gezondheidszorg en andere commerciële industrieën. Speciale kenmerken zijn onder meer heat-sealcapaciteit, bruikbaarheid in alle soorten magnetische resonantiebeeldvormingssystemen en een haspelvormfactor om source-tagging tijdens het linnenproductieproces mogelijk te maken. De LinTRAK XS UHF RFID-tags zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Suricat

SequriX

Videoguard

Seagate

Wordt een partner