Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Multiwacht

NIBHV

JMB Groep

Explicate

i-Pro

Alphatronics

DZ Technologies

Unii

SOBA

CardAccess

Genetec

Seagate

Avigilon Alta

Ajax Systems

Alarm Meldnet

Connect Security

Eizo

Centurion

ARAS

VBN

VAIBS

Hanwha Vision Europe

OSEC

IDIS

Nimo Dog Security

VideoGuard

Paraat

SMC Alarmcentrale

Oribi ID Solutions

ASSA ABLOY

G4S

2N

Service Centrale Nederland

EAL

CDVI

Network Optix

Seris

Bosch Security Systems

Sequrix

Akuvox

PG Security Systems

Advancis

Add Secure

GFT

ADI

Uniview

20face

Eagle Eye Networks

Top Security

Masset Solutions

Brivo

Nenova

SmartCell

Crown Security Services

Paxton

Regio Control Veldt

VVNL

Milestone

NetworxConnect

Dero Security Products

Trigion

Kiwa

Optex

Secusoft

HID

HD Security

Securitas

Bydemes

ASIS

RoSecure

CSL

Gold-IP

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

VEB

Hikvision

SmartSD

Lobeco

De Beveiligingsjurist

Kleinste HDTV PTZ-camera ter wereld van Axis

14 maart 2011
Redactie
22:07

Axis introduceert de kleinste, pan/tilt/zoom (PTZ) dome-camera ter wereld. Het compacte design van de AXIS M50 PTZ dome netwerkcamera’s meet slechts 13 cm breed en 5,6 cm hoog. Hierdoor bieden ze onopvallend 360 graden zicht in HDTV beeldkwaliteit.

AXIS M5013 cameraEen ingebouwde microfoon kan ongebruikelijke geluiden waarnemen en ook buiten kantoortijden een alarmsignaal genereren. Naast het beveiligen van het personeel en de goederen, is de AXIS M50 een goed hulpmiddel om na te gaan of winkelschappen moeten worden aangevuld en klantgedrag te analyseren om omzetverhogende maatregelen te kunnen nemen. Als de lay-out van een winkel verandert, kan de kijkhoek worden aangepast zonder de camera te verplaatsen. De mini PTZ dome-camera is gemakkelijk te installeren op zowel harde als zachte plafonds en muren. Dankzij Power of Ethernet is de installatie erg eenvoudig en flexibel; de netwerkkabel is voldoende voor elektriciteit, videobeelden en het aansturen van de pan/tilt/zoom-functies.

De nieuwe PTZ dome-serie bestaat uit de AXIS M5014 en M5013. De eerste biedt HDTV 720p met een 1280 x 720 resolutie, progressive scan, HDTV kleurenspectrum, full frame ratio en een 16:9 beeldverhouding. De AXIS M5013 heeft een SVGA 800×600 resolutie. Beide camera’s kunnen gelijktijdig H.264 en motion JPEG videobeelden maken. De camera is in staat maximaal 400 vierkante meter in beeld te brengen. Daarnaast is hij stofvrij en spuitwaterdicht, waardoor zelfs beelden worden gemaakt wanneer een sprinklersysteem wordt geactiveerd.

De AXIS M50 camera’s worden ondersteund door AXIS Camera Station videomanagement-software en zijn geschikt voor applicaties die voortkomen uit het Axis’ Application Development Partner programma. De AXIS M50 serie is vanaf april 2011 beschikbaar.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

SequriX

Suricat

Videoguard

Wordt een partner