Beveiliging nieuws

Onze partners

Seris

Bydemes

Multiwacht

i-Pro

PG Security Systems

VVNL

MPL

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

Boon Edam

Uniview

GFT

Alphatronics

Optex

HD Security

Alarm Meldnet

SmartSD

Paxton

Crown Security Services

Hikvision

Advancis

Koninklijke Oosterberg

Nenova

Kiwa

VBN

Lobeco

De Beveiligingsjurist

Top Security

Connect Security

Oribi ID Solutions

Securitas

VideoGuard

RoSecure

CSL

2N

Akuvox

NetworxConnect

Add Secure

VEB

Unii

Genetec

CardAccess

ASSA ABLOY

20face

ADI

Centurion

Sequrix

Traka ASSA ABLOY

Gold-IP

Brivo

NIBHV

EAL

IDIS

Seagate

Trigion

ASIS

Hanwha Vision Europe

Secusoft

Explicate

Dahua

Service Centrale Nederland

Ajax Systems

VAIBS

Dero Security Products

CDVI

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

Avigilon Alta

Eizo

HID

Eagle Eye Networks

Milestone

G4S

SmartCell

Bosch Security Systems

Paraat

SOBA

JMB Groep

OSEC

ARAS

Masset Solutions

SMC Alarmcentrale

Koen de Rooij consultant bij IoT unlimited

1 maart 2024
Redactie
07:02

IoT unlimited en Koen de Rooij, voormalig general manager Benelux van ADI Global, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Rooij gaat zijn kennis van de markt combineren met de mogelijkheden van IoT unlimited, een platform- en connectiviteitsleverancier voor mobiele datatoepassingen (IoT en M2M).

Floris van Amerongen, directeur IoT unlimited, kijkt uit naar de samenwerking. “Koen heeft een zeer mooi track record in de beveiligingsbranche en zal in eerste instantie zijn kennis en ervaring combineren om gezamenlijk successen te behalen in deze innovatieve markt.” Koen de Rooij, vult aan. “De wereld van IoT gaat natuurlijk veel verder dan enkel de beveiligingsbranche en dat is wat mij enorm aanspreekt. Gebruik maken van de kennis en ervaring die ik in al die jaren heb opgedaan en de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden, een ideale combinatie.”

Over IoT unlimited
IoT unlimited, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in M2M- en IoT connectiviteit. Met haar platform (portal) helpt IoT unlimited klanten en partners met het laagdrempelig en vooral veilig haar klanten van ‘connected oplossingen’ te voorzien. De simkaarten worden aangeboden in een schaalbaar model waardoor klanten gebruik kunnen maken van een ingroeimodel met een voorspelbare kostenstructuur. Dit in combinatie met beveiligde (VPN) verbindingen maakt de dienst een relevante oplossing voor onder andere beveiligingsbedrijven.

Altijd bereik
Klanten kiezen volgens Van Amerongen voor zijn bedrijf als ze het belangrijk vinden om altijd bereik te hebben op verschillende netwerken via één simkaart (via een multi-netwerk dienst) in combinatie met goede beveiliging. Alle netwerken zijn beschikbaar voor zowel 2G, 3G, 4G, 5G, LTE-M als Nb-IoT. De abonnementen delen hun databundel waardoor het een dienst is om te gebruiken in verschillende toepassingen. Via de portal kan de klant de simkaarten beheren en ook eenvoudig de kosten aan zijn klanten doorbelasten.

Over Koen de Rooij
Koen de Rooij kwam in 2005 in de beveiligingsbranche terecht bij ADI Global en groeide via diverse functies door naar general manager Benelux. Na bijna 19 jaar besloot hij om ADI te verlaten en zich te oriënteren op een nieuwe stap in zijn carrière. De innovatieve IoT markt spreekt hem aan en de mogelijkheid om ondernemingen in verschillende hoedanigheden te helpen bij het invullen van hun behoeften, prevaleert bij hem boven het vervullen van een vergelijkbare functie uit het verleden al dan niet in een andere branche. Als zoon uit een ondernemersfamilie zegt De Rooij de mogelijkheid gekregen te hebben om voortbordurend op de succesformule van IoT unlimited zijn passie voor het vak te combineren met zijn ondernemersaspiratie.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner