Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

Advancis

Nimo Dog Security

Service Centrale Nederland

Securitas

i-Pro

Uniview

GFT

CSL

EAL

Bydemes

Milestone

Paxton

VideoGuard

Multiwacht

HID

CDVI

SMC Alarmcentrale

SOBA

Hikvision

Gold-IP

NetworxConnect

VAIBS

Explicate

Bosch Security Systems

Eagle Eye Networks

Traka ASSA ABLOY

Ajax Systems

Kiwa

Akuvox

VVNL

Regio Control Veldt

Sequrix

Top Security

OSEC

Optex

CardAccess

Seagate

G4S

ARAS

De Beveiligingsjurist

Oribi ID Solutions

Trigion

Dero Security Products

PG Security Systems

SmartSD

Alphatronics

HD Security

VBN

20face

Masset Solutions

Unii

IDIS

Genetec

Centurion

Nenova

Brivo

ASIS

Connect Security

DZ Technologies

Avigilon Alta

Eizo

VEB

RoSecure

Hanwha Vision Europe

JMB Groep

NIBHV

2N

Seris

Add Secure

Alarm Meldnet

Nimo Drone Security

SmartCell

Crown Security Services

BHVcertificaat.online

ADI

ASSA ABLOY

Secusoft

Paraat

Koning opent hoofdkantoor Koninklijke Boon Edam

10 november 2023
Redactie
10:46

Zijne Majesteit de Koning opent vrijdagmiddag 8 december in Edam het nieuwe gebouw van Koninklijke Boon Edam. Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de levering van tourniquetdeuren, beveiligingsdeuren en -sluizen, toegangspoortjes en doorloopsluizen aan klanten over de hele wereld, bestaat dit jaar 150 jaar.

Koning Willem-Alexander is aanwezig bij het openingsprogramma en krijgt een rondleiding door het bedrijf. Tijdens de rondleiding krijgt de Koning uitleg van medewerkers over verschillende onderdelen in het productieproces, zoals assemblage, zagerij, walserij, service en installatie, innovaties en duurzaamheid. Na de rondleiding spreekt Koning Willem-Alexander in het Experience Center met eigenaar Niels Huber en lokale ondernemers over maatschappelijke verantwoord ondernemen en de rol van het familiebedrijf in de regio. Boon Edam biedt werk aan ruim 1300 mensen wereldwijd.

Rots in de branding
Niels Huber: “Als oer-Hollands familiebedrijf dragen we zorg voor onze medewerkers, hun geliefden en hun leefomgeving. Zoals dat traditiegetrouw geschied, bij grote werkgevers in de polder. Steeds meer en meer bedrijven binnen de gemeente zijn inmiddels in buitenlandse handen en niet meer Nederlands. De kleinschalige betrokkenheid van familiebedrijven wordt steeds minder. Koninklijke Boon Edam staat echter na 150 jaar nog steeds als rots in de branding.”

Nieuw hoofdkantoor in Edam
Als een mijlpaal voor de toekomst en om tegemoet te komen aan de voortdurend veranderende werkomgeving, heeft Boon Edam geïnvesteerd in een nieuw hoofdkantoor in Edam. Het is een symbool van innovatie en duurzaamheid en ondersteunt de toekomstambities van het bedrijf, met het oog op de komende 150 jaar.
Medewerkers, belangrijke klanten, leveranciers en partners zullen worden uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen. Gasten zullen een rondleiding krijgen door het vernieuwde gebouw, met daarin kantoorruimtes, een experience centre en een productiefaciliteit. Ze zullen het gehele productieproces te zien krijgen, evenals belangrijke ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner