Beveiliging nieuws

Onze partners

ASIS

Nimo Drone Security

Ajax Systems

Sequrix

Gold-IP

Uniview

Masset Solutions

Avigilon Alta

VideoGuard

Optex

Paraat

VAIBS

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Advancis

SmartCell

Bydemes

RoSecure

Dero Security Products

EAL

HID

Trigion

Eizo

VEB

2N

NetworxConnect

CardAccess

Unii

Koninklijke Oosterberg

Explicate

BHVcertificaat.online

G4S

Milestone

CDVI

VVNL

20face

Lobeco

Akuvox

Kiwa

SmartSD

Dahua

DZ Technologies

Alarm Meldnet

Top Security

MPL

PG Security Systems

Securitas

HD Security

NIBHV

Nenova

Traka ASSA ABLOY

ARAS

Add Secure

Oribi ID Solutions

IDIS

i-Pro

Genetec

Eagle Eye Networks

Paxton

Centurion

Multiwacht

Crown Security Services

VBN

CSL

Hanwha Vision Europe

JMB Groep

SMC Alarmcentrale

De Beveiligingsjurist

Brivo

Hikvision

Seris

GFT

Secusoft

Regio Control Veldt

Boon Edam

Service Centrale Nederland

Nimo Dog Security

ADI

Seagate

Connect Security

SOBA

OSEC

Alphatronics

Koppeling tussen SMC en SequriX voor alarmopvolging

9 april 2015
Redactie
15:05

SequriX en Security Monitoring Centre (SMC) hebben de e-CLIPS koppeling gereed tussen particuliere alarmcentrale en de software voor alarmopvolging.

alarmcentrale SMCDe e-CLIPS koppeling maakt een automatische, betrouwbare alarmopvolging tussen particuliere alarmcentrale SMC en beveiligingsbedrijven mogelijk. Particuliere alarmcentrales (PAC’s) kunnen dankzij de koppeling alarmmeldingen automatisch doorzetten naar surveillanten, zonder dat er telefonisch contact nodig is met de centrale. Hierdoor realiseren beveiligingsbedrijven een snellere alarmopvolging.
beveiliger SequriXTot op heden werden alarmmeldingen niet digitaal afgehandeld. De particuliere alarmcentrale ontving een alarmmelding en de verantwoordelijke hoofdsurveillant werd tijdens zijn dienst gebeld. De hoofdsurveillant moest vaak meerdere surveillanten telefonisch benaderen om zo de juiste opvolging te verzorgen. Met de gerealiseerde e-CLIPS koppeling tussen SMC en SequriX is onnodig telefoonverkeer, vertraagde alarmopvolging en het doorkrijgen van onvolledige informatie verleden tijd.
SequriXSequriX is een software systeem waarmee beveiligingsbedrijven hun mobiele surveillance processen met behulp van smartphones afhandelen. De software realiseert een snelle alarmopvolging en reduceert de aanrijtijden voor beveiligingsbedrijven aanzienlijk.
Door de aansluiting van particuliere alarmcentrales op SequriX kunnen beveiligingsbedrijven digitaal alarmmeldingen ontvangen en automatisch verwerken. Surveillanten ontvangen de complete en juiste informatie gelijk op hun smartphone. Telefonisch contact tussen surveillanten en alarmcentrales is hierdoor niet meer nodig. SequriX maakt automatisch een keuze voor de juiste surveillant gebaseerd op afstand en beschikbaarheid van surveillanten.
Security Monitoring Centre (SMC) is als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland aangesloten op SequriX via de e-CLIPS koppeling. Op dit moment wordt voor diverse particuliere alarmcentrales de e-CLIPS koppeling met SequriX gerealiseerd.

Deel dit artikel via:

Vlog

Premium partners

Seagate

Videoguard

MPL

Wordt een partner