Met VideoGuard kan Adhetec de meest complexe projecten aan

De flexibiliteit van Genetec Omnicast maakt dit platform ook ideaal voor tijdelijk cameratoezicht. Wie daar als geen ander over mee kan praten is Adhetec uit het Gelderse Elst. Door het hele land heeft het bedrijf cameramasten staan, die door eindgebruikers en videotoezichtcentrales eenvoudig te beheren zijn. VideoGuard biedt hierbij al vele jaren de nodige ondersteuning.

 

Adhetec werkte al samen met managing director Richard Nass, toen VideoGuard nog niet bestond. Nadat de nieuwe value added distributor in 2016 van start ging, bleef de relatie vanwege de goede en prettige samenwerking bestaan, vertelt eigenaar Robert van Kempen van Adhetec. “We werken echt heel nauw samen binnen projecten. Dat begint al in de voorfase, als wij het project nog gegund moeten krijgen. Regelmatig komen ze ook langs om ons te ondersteunen. Zonder VideoGuard zouden wij verschillende zeer grote projecten niet aankunnen. Hun mensen helpen ons bij de implementatie van Genetec-software, maar ook bij de keuze en configuratie van de hardware, waarbij wij vanwege de hoge kwaliteit altijd voor Bosch kiezen.” Adhetec heeft onder andere autonome cameramasten, die gevoed worden door zonnepanelen en accu’s en communiceren via een draadloos netwerk.

Mobiele en vaste camerasystemen
Hoewel Adhetec gespecialiseerd is in mobiel cameratoezicht, levert het ook traditionele videobewakingssystemen. Zo behoort een van de grootste ROC’s tot de clientèle. “Ook dat project is mede mogelijk geworden dankzij de uitstekende ondersteuning door VideoGuard”, vervolgt Van Kempen. “De technici van de distributeur hielpen bij de keuze en het aanbieden van de hardware en bij het inregelen van het Genetec-platform. Ze hebben aardig wat uren meegedraaid op het project. En daar blijft het niet bij. Als er problemen optreden, kunnen wij ook altijd een beroep doen op VideoGuard, zodat de hinder voor de klant minimaal blijft.” Adhetec is trots op het algemene bouwplaatstoezichtssysteem op basis van OmniCast, dat in nauwe samenwerking met VideoGuard tot stand is gekomen. Dat zorgt ervoor dat dieven op veel bouwplaatsen in Nederland weinig kans meer maken.

Deel dit artikel via: