Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

i-Pro

Add Secure

Seagate

Top Security

VVNL

VEB

Alphatronics

Oribi ID Solutions

Lobeco

GFT

Bydemes

CSL

De Beveiligingsjurist

Paraat

ASIS

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

Centurion

Akuvox

VAIBS

2N

VBN

Trigion

Regio Control Veldt

Masset Solutions

NetworxConnect

CardAccess

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

ADI

Nimo Dog Security

SmartCell

Eizo

Ajax Systems

JMB Groep

20face

Nenova

DZ Technologies

Secusoft

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

ARAS

NIBHV

Genetec

HD Security

VideoGuard

Nimo Drone Security

Advancis

Milestone

G4S

Gold-IP

SMC Alarmcentrale

Uniview

Connect Security

IDIS

Paxton

OSEC

ASSA ABLOY

Brivo

Unii

RoSecure

Optex

CDVI

HID

Securitas

EAL

Hikvision

Explicate

Hanwha Vision Europe

Crown Security Services

Seris

Kiwa

Dero Security Products

Multiwacht

SmartSD

Sequrix

SOBA

Milestone brengt efficiëntere versie van VMS XProtect 2023

16 november 2023
Redactie
09:34

Milestone Systems kondigt de release aan van XProtect 2023 R3, de nieuwste versie van de schaalbare, flexibele, datagestuurde videobeheersoftware (VMS). Deze update bouwt voort op de open platformtechnologie van XProtect met nieuwe mogelijkheden die de operationele efficiëntie verhogen, de samenwerking verbeteren en een strakkere systeemcontrole bieden.

De nieuwe functie Onboarding Feature Guide in de Web Client biedt operators informatie over hoe de Web Client is gestructureerd. Dit helpt operators efficiënter te werken, waardoor het invoeren van nieuwe medewerkers eenvoudiger en sneller wordt. Nieuw zijn ook op rollen gebaseerde alarmmeldingen. Gebruikers kunnen nu alarmmeldingsprofielen maken die waarschuwingen doorsturen naar specifieke operators op basis van hun functie. Dit voorkomt alarmmoeheid doordat alleen relevante alarmen naar elke gebruiker worden gestuurd en het helpt operators zich te concentreren op wat er echt toe doet. De responstijden worden verbeterd doordat kritische waarschuwingen onmiddellijk in de juiste handen terechtkomen.

Andere verbeteringen
Naast deze belangrijkste nieuwe functies bevat de 2023 R3-update een breed scala aan andere verbeteringen, waaronder verscherping van de cyberbeveiliging, verbeterde VMS-veerkracht en uitgebreide integraties met systemen van derden via de open API-architectuur van XProtect.
De R3-release van 2023 zet de toewijding van Milestone voort om de grenzen van open-platform videotechnologieën te verleggen. De focus van het bedrijf op innovatie zorgt ervoor dat XProtect-gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste mogelijkheden om de waarde van hun video-infrastructuur te maximaliseren, aldus de fabrikant.
XProtect-gebruikers onder de huidige Milestone Care kunnen de 2023 R3-update zonder extra kosten downloaden. Organisaties die momenteel geen gebruik maken van XProtect worden aangemoedigd om te onderzoeken hoe zij kunnen profiteren van het krachtige en flexibele open platform VMS.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner