Milestone brengt efficiëntere versie van VMS XProtect 2023

Milestone Systems kondigt de release aan van XProtect 2023 R3, de nieuwste versie van de schaalbare, flexibele, datagestuurde videobeheersoftware (VMS). Deze update bouwt voort op de open platformtechnologie van XProtect met nieuwe mogelijkheden die de operationele efficiëntie verhogen, de samenwerking verbeteren en een strakkere systeemcontrole bieden.

De nieuwe functie Onboarding Feature Guide in de Web Client biedt operators informatie over hoe de Web Client is gestructureerd. Dit helpt operators efficiënter te werken, waardoor het invoeren van nieuwe medewerkers eenvoudiger en sneller wordt. Nieuw zijn ook op rollen gebaseerde alarmmeldingen. Gebruikers kunnen nu alarmmeldingsprofielen maken die waarschuwingen doorsturen naar specifieke operators op basis van hun functie. Dit voorkomt alarmmoeheid doordat alleen relevante alarmen naar elke gebruiker worden gestuurd en het helpt operators zich te concentreren op wat er echt toe doet. De responstijden worden verbeterd doordat kritische waarschuwingen onmiddellijk in de juiste handen terechtkomen.

Andere verbeteringen
Naast deze belangrijkste nieuwe functies bevat de 2023 R3-update een breed scala aan andere verbeteringen, waaronder verscherping van de cyberbeveiliging, verbeterde VMS-veerkracht en uitgebreide integraties met systemen van derden via de open API-architectuur van XProtect.
De R3-release van 2023 zet de toewijding van Milestone voort om de grenzen van open-platform videotechnologieën te verleggen. De focus van het bedrijf op innovatie zorgt ervoor dat XProtect-gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste mogelijkheden om de waarde van hun video-infrastructuur te maximaliseren, aldus de fabrikant.
XProtect-gebruikers onder de huidige Milestone Care kunnen de 2023 R3-update zonder extra kosten downloaden. Organisaties die momenteel geen gebruik maken van XProtect worden aangemoedigd om te onderzoeken hoe zij kunnen profiteren van het krachtige en flexibele open platform VMS.

Deel dit artikel via: