Milestone introduceert 2022 R3 van XProtect

De nieuwe XProtect 2022 R3 VMS-update van Milestone biedt nu de intuïtieve mogelijkheden van Incident Manager in de hele XProtect-productfamilie. Daarnaast is het herkennen en registreren van kentekens verder verbeterd. 

Incident Manager, geïntroduceerd in 2022 R2, is nu beschikbaar als extensie voor XProtect Express+, XProtect Professional+ en XProtect Expert. Incident Manager stelt gebruikers in staat om incidenten rechtstreeks in hun VMS te beheren en videobeelden te koppelen aan incidenten terwijl ze zich ontvouwen – met één enkele klik op de knop. Wanneer het incident voorbij is, kunnen gebruikers het vastleggen stoppen en beginnen met het invullen van incidentdetails. Incidenttypes zijn volledig configureerbaar, waardoor gebruikers incidenttypes en details voor rapportage kunnen definiëren. Configuratie-opties omvatten vrije tekst, vervolgkeuzelijsten, datum- en tijdvelden en verschillende andere opties. Ook kunnen eerder opgenomen beelden aan een incident worden toegevoegd om het bewijs te versterken.

LPR-prestatieverbeteringen
XProtect 2022 R3 biedt een reeks prestatieverbeteringen voor kentekenherkenning. Met de onlangs bijgewerkte LPR-functie kunnen gebruikers kentekenplaten herkennen, sorteren en bundelen door verschillende soorten motorvoertuigen efficiënter te analyseren en te herkennen. Afhankelijk van de kentekenstijl van het land, kunnen gebruikers vrachtwagens onderscheiden van personenauto’s, of zelfs politieauto’s, limousines en bussen van andere voertuigtypen. Evenzo hebben sommige landen afzonderlijke kentekenplaten voor auto’s op gas of elektrische auto’s, die nu ook makkelijk kunnen worden geïdentificeerd via LPR.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: