Netwerkrecorders voor Wisenet AI-camera’s van Hanwha

SmartSD introduceert de XRN netwerkvideorecorders van Hanwha. Hiermee kunnen gebruikers maximaal profiteren van de Wisenet AI-camera’s. Er kan nauwkeurig worden gezocht naar AI-metadatagegevens voor objecten en kenmerken zoals kleuren, aanwezigheid van een bril of een tas.

De mogelijkheid voor bedrijven om optimaal te profiteren van de metadatagegevens die door AI-camera’s worden gegenereerd, is aanzienlijk verbeterd met de introductie van drie nieuwe Wisenet NVR’s. De functierijke NVR’s, die tot 400 Mbps bandbreedte voor de opname bieden, kunnen de AI-metadata lezen, waardoor operators snel en nauwkeurig in videobeelden kunnen zoeken naar objecten en kenmerken die daaraan zijn gekoppeld.
De Wisenet XRN-3210B4 is tegelijk met de XRN-6410(D)B4 geïntroduceerd en heeft dezelfde functies. De Wisenet XRN-3210B4 heeft 32 kanalen, terwijl de 64-kanaals XRN-6410DB4 NVR ook is uitgerust met een dubbele geschakelde voeding (SMPS) om de continuïteit van de opname voor bedrijfskritische toepassingen te garanderen.

Deep Learning AI-videoanalyse
De drie NVR’s zijn compatibel met alle Wisenet AI-camera’s die licentievrije Deep Learning AI-videoanalyse bevatten. De analytische functie detecteert en classificeert tegelijkertijd verschillende objecttypen, waaronder mensen, voertuigen, gezichten en kentekenplaten en wordt ondersteund door Wisenet AI-algoritmen. Deze zijn uniek voor Hanwha Techwin en identificeren de kenmerken van objecten of personen, zoals leeftijdsgroep, geslacht of kleur van de kleding die een persoon draagt.
De kenmerken worden als metadatagegevens op de NVR’s opgeslagen naast de beelden die door de camera’s zijn vastgelegd, zodat gebruikers snel kunnen zoeken naar specifieke objecten of incidenten. Deze algoritmen kunnen zelfs herkennen of iemand een bril draagt of een tas vasthoudt.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: