Nieuw uiterlijk voor beveiliging.startpagina.nl

Beveiliging.startpagina.nl heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Behalve de herkenbare Startpagina kleuren zijn er nu ook afbeeldingen en video’s op de pagina te vinden.

beveiliging.startpagina.nlBeveiliging.startpagina.nl beheerder Rob Hamberg heeft de startpagina deze week overgezet. Blokken met afbeeldingen en video’s geven de pagina een gezicht dat past bij deze tijd en een bredere rechter kolom maakt de pagina flexibeler. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals het afspelen van video’s op de pagina zelf. Een van de meest in het oog springende verbeteringen zijn de blokjes met het laatste nieuws en items van verschillende websites, die continu bijgewerkt worden.

Startpagina is nog altijd een van de meest succesvolle sites in Nederland. Het unieke concept werd in 1998 gelanceerd en kan zich nog steeds verheugen op meer dan een miljoen unieke bezoekers per dag. In 2011 is Startpagina onder leiding van Joost Bon, manager directories bij Sanoma Media, begonnen met het verbeteren van de pagina’s. Startpagina heeft dit in januari 2012 doorgezet naar de dochterpagina’s in een project met de naam Athene. Inmiddels zijn een aantal dochterpagina’s over naar de nieuwe lay-out. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de doorontwikkeling van de dochterpagina’s. Startpagina gaat met deze ontwikkeling als het ware een beetje terug naar haar oorsprong zodat de focus meer ligt op het helpen van bezoekers met de zoektocht op internet.

Link: beveiliging.startpagina.nl

Gerelateerd: Inloggen op Beveiligingsforum.nl via LinkedIn of Twitter

Deel dit artikel via: