Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Unii

VAIBS

Bydemes

Dero Security Products

ADI

IDIS

HID

SOBA

Nenova

Top Security

ASSA ABLOY

VBN

Service Centrale Nederland

Gold-IP

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

Traka ASSA ABLOY

20face

Alarm Meldnet

Nimo Dog Security

Avigilon Alta

Sequrix

PG Security Systems

Bosch Security Systems

Trigion

De Beveiligingsjurist

SMC Alarmcentrale

VideoGuard

CSL

Masset Solutions

HD Security

Alphatronics

Hanwha Vision Europe

Crown Security Services

BHVcertificaat.online

Uniview

Genetec

Lobeco

Secusoft

Ajax Systems

ARAS

JMB Groep

NIBHV

NetworxConnect

DZ Technologies

RoSecure

Eagle Eye Networks

2N

Securitas

G4S

Paraat

Eizo

VVNL

SmartCell

Optex

CDVI

VEB

Centurion

OSEC

Add Secure

SmartSD

i-Pro

Multiwacht

Hikvision

Paxton

Regio Control Veldt

Brivo

CardAccess

EAL

ASIS

Connect Security

Kiwa

Seris

Akuvox

Advancis

Explicate

Milestone

Seagate

GFT

Nieuwe business development manager bij Genetec

19 december 2022
Redactie
05:42

Genetec heeft Bob van Keulen aangenomen als Business Development Manager Nederland. In die functie gaat hij Nederlandse klanten adviseren bij het naar een hoger plan tillen van de fysieke beveiliging.

Het adviseren gaat via rechtstreeks contact met eindklanten, via de system integrators of producenten waarmee Genetec nauw samen werkt. Daarnaast is Van Keulen verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt in de gedefinieerde marktsegmenten. “Genetec maakt flexibele, verbonden oplossingen die niet alleen de fysieke beveiliging waarborgen, maar ook operationele inzichten bieden waarmee de bedrijfsactiviteiten en de bedrijfsomgeving verbeterd kunnen worden”, zegt de nieuwe business development manager. “Ik heb specifiek voor deze functie gekozen, omdat het mij de kans geeft te werken bij een speler die voorop loopt op het gebied van unified fysieke beveiliging. Ook spreekt het me aan dat de innovaties bij Genetec voor wat betreft het aanbod van cloudoplossingen voor security management hard gaan. Deze functie is een unieke kans om bij te dragen aan de verdere groei van een bedrijf dat voorop loopt in deze branche.”

Belangrijke factor
Van Keulen was voorheen sales & business development manager bij Entelec Control Systems. De ervaring die hij bij eerst bij Siemens Building Technologies en daarna bij Entelec Control Systems heeft opgedaan op het gebied van fysieke beveiligingsoplossingen en Physical Security Information Management (PSIM) was een belangrijke factor die ervoor zorgde dat hij aangenomen is als business development manager bij Genetec.
Anthonie van der Ploeg, director Sales Benelux & Nordics, is blij met de komst van Van Keulen. “Hij is een betrouwbare en ervaren business development manager en het feit dat hij ons team komt versterken is het bewijs dat Genetec een sterke positie als marktleider heeft. We delen dezelfde visie over de datagedreven toekomst van fysieke security en Bob zal een belangrijke rol spelen in het versnellen van onze missie om klanten door vereenvoudiging van techniek in staat te stellen sneller en met betere inzichten, hun security processen uit te voeren.”
Van Keulen start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec steeds verder groeit en inmiddels vele klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

SequriX

Wordt een partner