Nieuwe functies en verbeteringen in My Base App van CSL

CSL maakt bekend dat de My Base App 2.0 nu beschikbaar is voor nieuwe en bestaande gebruikers. Nieuw zijn onder andere de installatie- en onderhoudswizards, die stap-voor-stap helpen bij het installeren en onderhouden van de alarmtransmissie. Het gebruiksgemak is vergroot en de ondersteuning is verbeterd.

Huidige gebruikers kunnen hun bestaande app updaten naar de nieuwste versie. Na het opnieuw inloggen, kan gebruik worden gemaakt van de nieuwste functionaliteit. Zo helpen de installatie- en onderhoudswizards via stap-voor-stap-handleidingen bij het installeren en later beheren van de alarmtransmissie-apparaten. Aanbevolen wordt om de instructies op het scherm te volgen voor een perfect resultaat, elke keer weer.

Verbeterde interface
Nieuw is ook een duidelijkere interface. CSL heeft het algemene uiterlijk en de stijl van My Base verbeterd voor eenvoudiger beheer van de apparaten. De installateur kan nu nog eenvoudiger gebruik maken van de beste functies van de My Base App, zoals de signaalsterkte controleren, testoproepen/alarmen versturen, beschikbaarheidsgrafieken bekijken, paneelprofielen bewerken, firmware upgrades doorvoeren en alarmlogs bekijken.

Ondersteuning vergemakkelijkt
Verder is er nu onmiddellijke ondersteuning. De app heeft een speciale sectie voor ondersteuning die zichtbaar wordt na het inloggen. Kies simpelweg het product waarvoor hulp nodig is en er verschijnt direct een overzicht van alle ondersteunende informatie, waaronder installatiegidsen, technische specificaties, veelgestelde vragen en nog veel meer.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: