Nieuwe IDIS-camera’s met geavanceerde analytics

De nieuwe 6000-serie cameramodellen bieden volgens IDIS geavanceerde zoek- en analysefuncties en zijn nauwkeurig en gebruiksvriendelijk. Onderzoeken die normaal uren tot dagen duren, kunnen worden versneld tot minuten, aldus de fabrikant.

IDIS komt met de krachtige reeks Edge VA bullet- en dome-camera’s, met ingebouwde analysefuncties. De nieuwe Edge VA camera’s bouwen voort op de kracht van IDIS Instant Meta Filtering, waardoor gebruikers makkelijk toegang kunnen krijgen tot grote hoeveelheden videogegevens en deze kunnen doorzoeken met behulp van het kosteloze en licentievrije IDIS Center VMS.
Met een nieuwe IDIS mapping tool kunnen gebruikers een specifieke camera in een intuïtief lay-outplan selecteren en live weergeven of video afspelen in de hoek van het scherm om de efficiëntie van de controlekamer en de operator verder te verbeteren.

Functies
Tot de functies van de nieuwe camera’s behoren detectie van ‘line-cross’, ‘loitering’ (rondhangen), objecten, audio, sabotage en tripzones. Ook kunnen de camera’s door een alarmsysteem worden getriggerd. Ze beschikken over Smart Failover, voor continuïteit van de beeldregistratie bij netwerkstoringen. Met de ingebouwde analysemogelijkheid kan eenvoudig worden gezocht op kleur, type object (bijvoorbeeld mensen, auto’s en fietsen) en aantal objecten.
De serie omvat twee domes: de Full HD vandaalbestendige IR-dome (DC-D6233HRX) en de LightMaster Full HD IR-dome ( DC-D6233HRXL). Ook is keuze uit twee bullet-camera’s: de Full HD bullet-camera met ingebouwde heater (DC-T6233HRX en DC-T6243HRX) en de LightMaster Full HD IR bullet camera (DC-T6233HRXL).

Deel dit artikel via: