Nieuwe Netwerk Video Recorders van Samsung

Samsung introduceert een nieuwe serie scherp geprijsde Netwerk Video Recorders (NVR’s) met PoE+. De introductie van de nieuwe NVR’s volgt op de lancering van de WiseNet Lite beveiligingscamera’s.

Samsung NVR SRN-873SMet de nieuwe 4, 8 en 16 kanaals NVR modellen kan er behoorlijk worden bespaard op installatiekosten, omdat er voor het aansluiten van de camera’s geen rekening hoeft te worden gehouden met aparte voedingskabels en switches. Dankzij de ingebouwde PoE+ functionaliteit kunnen alle modellen uit de reeks worden gebruikt voor het voeden van iedere ONVIF compliant PoE+ camera, inclusief speed domes en domes met ingebouwde verwarming.

De 3 nieuwe NVR’s zijn voorzien van 8MP camera support, waardoor ze kunnen worden gebruikt voor het vastleggen van hoge resolutie beelden van 4K camera’s.

De modellen uit de nieuwe serie leveren ondanks de prijs nergens in op gebruiksvriendelijkheid en technische eigenschappen. Zo zijn de modellen voorzien van een meertalige grafische gebruikersinterface en kunnen ze worden geconfigureerd en bediend via muis of joystick controller. Samsung beveiligingscamera’s kunnen zo eenvoudig worden geconfigureerd via het netwerk zonder dat er gebruik moet worden gemaakt van een PC.

Samsung NVRDe modellen uit de nieuwe NVR reeks kunnen worden gekoppeld via HDMI en VGA en ondersteunen H.264 en MJPEG compressie. Ze bieden de mogelijkheid om videobeelden tegelijkertijd op verschillende resoluties te streamen naar smartphone en tablet of een willekeurige PC in het netwerk. Beelden kunnen eenvoudig worden teruggekeken met behulp van slimme zoekfuncties.

Deel dit artikel via: