Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Securitas

Advancis

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Masset Solutions

Brivo

G4S

Uniview

i-Pro

Milestone

Connect Security

VideoGuard

Eizo

ARAS

Alarm Meldnet

IDIS

Alphatronics

Gold-IP

ASSA ABLOY

SmartCell

NetworxConnect

Seris

Avigilon Alta

OSEC

Nimo Dog Security

Genetec

Paraat

Optex

VBN

SmartSD

VEB

Secusoft

ASIS

RoSecure

Eagle Eye Networks

Multiwacht

Crown Security Services

Lobeco

Bosch Security Systems

Trigion

GFT

NIBHV

BHVcertificaat.online

HD Security

20face

CDVI

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

VVNL

Centurion

Sequrix

Explicate

De Beveiligingsjurist

ADI

Hikvision

Seagate

Paxton

Akuvox

Hanwha Vision Europe

SOBA

CardAccess

Add Secure

Service Centrale Nederland

Bydemes

Traka ASSA ABLOY

HID

Top Security

JMB Groep

VAIBS

Network Optix

Nenova

Dero Security Products

Ajax Systems

Regio Control Veldt

Kiwa

Oribi ID Solutions

EAL

Unii

2N

CSL

Nieuwe thermische netwerkcamera’s van Axis

14 september 2010
Redactie
17:06

Axis introduceert de AXIS Q1921 en Q1921-E Thermische Netwerkcamera’s. De verbeterde resolutie en een groot aantal lensalternatieven zorgen voor een verbeterde beeldkwaliteit en detectiebereik.

De Axis Q1921 is ontworpen voor bewaking binnenshuis. De Axis Q1921-E is een IP66-rating, outdoor-ready camera. De vier beschikbare lensalternatieven voor de outdoorversie zijn 10 mm, 19 mm, 35 mm en 60 mm; de 384×288 resolutie en de geavanceerde beeldprocessor zorgen voor verbeterde en effectievere oppervlakte- en gebiedstoezicht. Met de 10 mm lens is het mogelijk mensen tot 200 meter te detecteren onder een hoek van 55 graden. Met de 60 mm lens is het mogelijk mensen tot 1200 meter te detecteren onder een hoek van 9 graden. Voertuigen kunnen zelfs tot 2760 meter worden gedetecteerd. Daarnaast ondersteunen de camera’s de belangrijkste IP-bewakingsfuncties zoals H.264 en Motion JPEG-, two-way audio, lokale opslag en Power over Ethernet. Intelligente video is een belangrijk onderdeel van elke thermische camera en geven de AXIS Q1921/-E reflectiealarm, bewegingsdetectie en ondersteuning voor AXIS Camera Application Platform.

cameraDe AXIS Q1921/-E Thermische Netwerkcamera’s worden ondersteund door alle videomanagement software leveranciers via het Axis Application Development Partner programma en door AXIS Camera Station. Daarnaast ondersteunen ze de ONVIF specificatie voor interoperabiliteit van netwerk video producten.

De thermische camera’s geven beelden die zijn gebaseerd op de hitte die voortdurend van voorwerpen, zowel voortuigen als personen, afkomt. De camera’s maken het mogelijk om zelfs in volstrekte duisternis te kunnen kijken en beelden te leveren die het voor operators van die camera’s mogelijk maken verdachte objecten te detecteren en er meteen op te kunnen handelen. De thermische camera’s – beter dan conventionele camera’s – functioneren ook goed tijdens moeilijke weersomstandigheden zoals mist, stof en rook.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Suricat

Seagate

Wordt een partner