Beveiliging nieuws

Onze partners

PG Security Systems

Eizo

ARAS

Sequrix

Bosch Security Systems

Paraat

Nimo Drone Security

JMB Groep

NIBHV

OSEC

G4S

Genetec

Akuvox

ASIS

CSL

Top Security

ADI

Nimo Dog Security

SOBA

Avigilon Alta

VEB

SMC Alarmcentrale

Traka ASSA ABLOY

Service Centrale Nederland

Brivo

Masset Solutions

Paxton

Ajax Systems

HID

SmartCell

SmartSD

HD Security

Eagle Eye Networks

Milestone

i-Pro

MPL

Uniview

Crown Security Services

Nenova

ASSA ABLOY

Seris

Multiwacht

De Beveiligingsjurist

Bydemes

Kiwa

Explicate

Trigion

Securitas

Alphatronics

20face

Secusoft

Hanwha Vision Europe

Optex

Regio Control Veldt

GFT

CDVI

Oribi ID Solutions

Connect Security

VBN

VAIBS

Add Secure

DZ Technologies

Seagate

EAL

Lobeco

Centurion

BHVcertificaat.online

IDIS

VVNL

Dero Security Products

RoSecure

Advancis

2N

Dahua

Alarm Meldnet

CardAccess

VideoGuard

Gold-IP

Hikvision

Unii

NetworxConnect

Award ‘BHV-er van het Jaar 2018’ naar Aruba

5 november 2018
Redactie
11:25

Francis Odor is de BHV’er van het Jaar 2018 geworden. Hij is werkzaam op de ICU van het Dr. Horacio E. Oduber Hospital in Oranjestad op Aruba. Ron Pietersen van KPN in Den Haag en BHV’er van het Jaar 2017, brengt via een persoonlijke videoboodschap zijn opvolger de gelukwensen over.

De ingestuurde nominatie is door de jury gewaardeerd met de eretitel en als volgt omschreven: ‘Francis Odor heeft grote inzet getoond en snel, daadkrachtig opgetreden bij een grootschalige calamiteit op het ziekenhuisterrein. Door directe communicatie en in samenwerking met het BHV-team waarbij hij de leiding had, heeft hij alle personeel van de aansluitende gebouwen geïnformeerd en collega’s, patiënten en andere betrokkenen laten evacueren, totdat het crisisteam het overnam van de BHV. Door zijn daadkrachtig optreden is erger voorkomen. Zijn snelle reactie sluit aan op het thema van dit jaar: Veiligheid kent slechts één tijd.. op tijd! Zijn inzet als BHV’er wordt enorm en heel belangrijk genoemd. Francis weet zijn 125 BHV-collega’s op geweldige wijze te motiveren tijdens de BHV-inzet.’

Landelijke dag van de BHV
De verkiezing is een belangrijk onderdeel van de landelijke Dag van de BHV en vindt dit jaar voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats. Aan de titel is een speciaal ontworpen award en een geldprijs van € 1000,- verbonden, evenals € 1000,- ter schenking aan een goed doel. De officiële en feestelijke prijsuitreiking vond maandag 5 november tussen 10.00 en 11.00 uur lokale tijd plaats in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Oranjestad Aruba.
Alle namen en de organisatie waarvoor de genomineerden werkzaam zijn, staan vermeld op de website van Dag van de BHV.

Rijkswaterstaat goed vertegenwoordigd in nominaties
Op de eervolle staat tweede plaats staat Ewoud Klopstra van Rijkswaterstraat CIV, Lelystad. Op een gedeelde en nog steeds zeer respectabele derde plaats zijn drie genomineerden geëindigd: Peter van der Meulen van Abnamro Bank NV in Utrecht, Patrick Elferink van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Utrecht en Elise Steur, Lbtubing Harderwijk.

Ambassadeur Erik Akerboom, korpschef politie
Akerboom: “Politiemensen weten wat het is om elke dag risico te lopen. Zij doen een stap naar voren als het gevaarlijk wordt. Het belang van een veilige en gezonde werkomgeving heeft binnen de politieorganisatie dan ook een hoge prioriteit. Juist daarom kan ik als ambassadeur van de Dag van de BHV niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk bedrijfshulpverleners zijn.”

20 kandidaten
Dit jaar was een derde van de nominaties vrouw: vijf vrouwelijke kandidaten tegen vijftien mannelijke kandidaten. De genomineerden zijn werkzaam bij diverse organisaties door het hele land en op Aruba. Net als voorgaande jaren schenken organisaties in Nederland, op Aruba en in Vlaanderen, België vandaag aandacht aan Dag van de BHV. Binnen deelnemende organisaties wordt vandaag extra aandacht gevraagd voor de inzet van de bedrijfshulpverleners.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Videoguard

MPL

Seagate

Wordt een partner