Beveiliging nieuws

Onze partners

Paxton

Paraat

Nimo Dog Security

GFT

Connect Security

RoSecure

Explicate

Masset Solutions

VBN

Crown Security Services

CSL

DZ Technologies

Genetec

Lobeco

HID

Eizo

Oribi ID Solutions

Traka ASSA ABLOY

Kiwa

i-Pro

Gold-IP

CDVI

Add Secure

Avigilon Alta

G4S

NIBHV

NetworxConnect

IDIS

PG Security Systems

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

SmartCell

ARAS

Bosch Security Systems

Seris

BHVcertificaat.online

SOBA

Seagate

Sequrix

EAL

Milestone

Top Security

ASSA ABLOY

Akuvox

CardAccess

Multiwacht

Uniview

Secusoft

Alphatronics

Bydemes

Hikvision

Securitas

VAIBS

VVNL

MPL

JMB Groep

20face

HD Security

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

Unii

Eagle Eye Networks

VEB

Dahua

Optex

Brivo

Dero Security Products

Hanwha Vision Europe

Alarm Meldnet

Advancis

ADI

Nenova

Trigion

OSEC

VideoGuard

Regio Control Veldt

Nimo Drone Security

Centurion

2N

ASIS

SmartSD

Awards voor topprestaties in de beveiliging

4 mei 2021
Redactie
10:04

Voor het zevende jaar wereldwijd en voor de tweede keer in de Benelux worden dit najaar de Outstanding Security Performance Awards (OSPA’s) uitgereikt. Deze zijn bedoeld voor personen, producten en organisaties die zich op het gebied van beveiliging uitzonderlijk hebben onderscheiden.

Er zijn awards voor verschillende categorieën, namelijk: Outstanding Security Team, Outstanding Security Consultant, Outstanding Customer Service Initiative, Outstanding Police/Law Enforcement Initiative, Outstanding New Security Product, Outstanding Young Security Professional, Outstanding Contract Security Guarding Company en Outstanding Partnership. Daarnaast wordt een Lifetime Achievement Award uitgereikt.

Onafhankelijk
Deelname aan de OSPA’s is gratis en de inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de relevante brancheorganisaties in de Benelux.Initiatiefnemer is de bekende Britse hoogleraar Martin Gill, die op deze manier professionals in de beveiliging wil stimuleren om te excelleren en als voorbeeld te dienen voor anderen. Er zijn natuurlijk meer Award-initiatieven, maar de OSPA’s zijn tot dusver de enige met een wereldwijd publiek. Normaal gesproken worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst, maar vanwege de coronapandemie is besloten om de uitreiking net als vorig jaar ook dit jaar online te laten plaatsvinden.

Onderzoek
De categorieën en criteria zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar wat in de beveiligingsbranche als relevant wordt beschouwd. Vorig jaar vond het evenement ook voor het eerst plaats in de Benelux, met maar liefst 300 deelnemers uit verschillende topsectoren. Dit jaar is er een samenwerking met BeveiligingNieuws.nl, dat verantwoordelijk is voor de publiciteit en praktische realisatie van de OSPA-uitreikingen in de Benelux. Naast de award-uitreiking zal een vooraanstaand panel van experts discussiëren over belangrijke kwesties die relevant zijn voor de veiligheidssector

Sponsors
Voor bedrijven bieden de OSPA’s een unieke kans om onder de aandacht te komen van marktleiders en goodwill te creëren bij professionals die er toe doen. Daarom biedt de organisator een aantal interessante promotiemogelijkheden. Slechts één bedrijf kan Headline Sponsor worden. Dat betekent dat de bedrijfsnaam en/of het logo wordt weergegeven op elke pagina van de OSPA-website, in alle correspondentie en op alle relevante sociale media. De hoofdsponsor kan ook met een videopresentatie deelnemen aan het evenement rond de prijsuitreiking. Bovendien kan een van de belangrijkste awards worden uitgereikt.

Internationaal
Ook de verschillende categorieën kunnen worden gesponsord. Dit is vooral interessant voor bedrijven die actief zijn in de betreffende categorie. Vanwege de objectiviteit mag er geen relatie bestaan tussen de sponsor en de kandidaten van een bepaalde categorie. Ook kunnen de sponsors geen invloed uitoefenen op de keuze van de winnaar. Zeker voor bedrijven met internationale ambities is sponsoring van de OSPA’s een uitgelezen kans, want de Engelstalige evenementen bereiken een wereldwijd publiek!

Kandidaten kunnen zich via deze link aanmelden.

Een Engelstalige brochure voor sponsors is hier te downloaden.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

MPL

Wordt een partner