Boa’s helpen ontvoerde man bevrijden

De politie hield zaterdag in goede samenwerking met boa’s van het SSIB even na middernacht drie personen aan nadat zij eerder op de avond een man hadden ontvoerd. Het drietal zat op het moment van de aanhouding, met het slachtoffer, in een auto aan de Bouvignedreef in Breda.

De politie kreeg vrijdag 26 februari iets voor middernacht een melding dat een persoon was ontvoerd. Er werd direct een onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek ontving de politie een melding van boa’s van het SSIB (Samen Sterk In Brabant). De buitengewoon opsporingsambtenaren vertelden dat zij bij een voertuig aan de Bouvignedreef stonden. Ze wilden het voertuig controleren in verband met de avondklok. Maar toen ze bij de auto stonden, gedroegen de inzittenden zich verdacht. De boa’s hadden het vermoeden dat de mannen in de auto onder invloed waren van verdovende middelen. Ze vertrouwden het niet en schakelden de politie in.

Arrestatie
De politie ging direct naar de locatie en controleerde de inzittenden. Uit de controle bleek dat een van de vier inzittenden de ontvoerde persoon was. De overige drie personen, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, werden aangehouden. Tevens bleek er een groot mes in de auto te liggen. Het drietal werd overgebracht naar het cellencomplex waar zij werden gehoord. De politie onderzoekt onder andere waarom het slachtoffer werd ontvoerd. Het slachtoffer heeft geen lichamelijke verwondingen opgelopen. Hij heeft aangifte van ontvoering gedaan. Het voertuig en het mes zijn in beslag genomen.

Gedeeld

Geef een reactie