Beveiliging nieuws

Onze partners

Milestone

Add Secure

VEB

Hanwha Vision Europe

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

Multiwacht

ASSA ABLOY

Unii

Trigion

Top Security

G4S

HID

Dahua

Service Centrale Nederland

IDIS

EAL

BHVcertificaat.online

OSEC

JMB Groep

NIBHV

20face

Ajax Systems

Akuvox

Seris

Advancis

Nenova

CSL

i-Pro

Bydemes

RoSecure

Bosch Security Systems

ADI

VAIBS

Paxton

Seagate

NetworxConnect

Crown Security Services

Gold-IP

ARAS

Traka ASSA ABLOY

ASIS

Kiwa

HD Security

SmartSD

PG Security Systems

Optex

Securitas

Eagle Eye Networks

CardAccess

Eizo

VBN

VideoGuard

Alarm Meldnet

2N

Alphatronics

Avigilon Alta

Dero Security Products

Sequrix

Explicate

Regio Control Veldt

De Beveiligingsjurist

SmartCell

Paraat

SOBA

SMC Alarmcentrale

Uniview

Secusoft

Centurion

Masset Solutions

GFT

MPL

Connect Security

Hikvision

Lobeco

VVNL

Nimo Drone Security

CDVI

Genetec

DZ Technologies

Brivo

CCV en certificatie-instellingen naar Amsterdam Security

6 oktober 2017
Redactie
11:15

Certificatie- en inspectie-instellingen geven samen met het CCV acte de présence tijdens Amsterdam Security, van 31 oktober tot en met 2 november. Zij vertellen over het belang van certificering en inspectie en de wijze waarop de bezoekers zich ermee kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Installateurs en beveiligingsbedrijven kunnen op de pleinen Fire Safety en Secure Smart Buildings terecht voor informatie over het belang van certificatie en inspectie van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, woningsprinklers, inbraakbeveiliging of cameratoezicht. Bezoekers die al gebruik maken van CCV-schema’s kunnen controleren of zij vermeld staan op preventiecertificaat.nl. Zo ja, dan ontvangen zij een onderscheiding voor hun vakmanschap.

Kwaliteit
Want, certificering en inspectie is voor zowel de afnemer als de leverancier sterk onderscheidend in een ondoorzichtige en commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie. Partijen die de kwaliteit in huis hebben, maar nog niet met CCV-schema’s werken krijgen meer informatie over de wijze waarop ook zij zich kunnen onderscheiden via de certificatie- en inspectie instellingen.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
Het CCV werkt aan een veiliger Nederland en biedt hiervoor producten en diensten aan onder andere op het gebied van criminaliteitspreventie en brandbeveiliging. Denk hierbij aan certificatieschema’s voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, particuliere alarmcentrales, veilig ondernemen en cameratoezicht. Bovendien ontwikkelt en vernieuwt het CCV de certificatie- en inspectieschema’s met hulp van experts uit het veld, zodat de schema’s actueel blijven en de veiligheid van de afnemer verbetert.

Actuele thema’s
Amsterdam Security Expo is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Hier komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen. De huidige verhoogde veiligheidsrisico’s vragen om een andere benadering en invulling van de beurs. Daarom zoomt de beurs deze editie in op vier actuele thema’s: Cyber Security, Public Safety, Fire Protection en Secure Smart Buildings.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

MPL

Videoguard

Suricat

Wordt een partner