CCV en certificatie-instellingen naar Amsterdam Security

Certificatie- en inspectie-instellingen geven samen met het CCV acte de présence tijdens Amsterdam Security, van 31 oktober tot en met 2 november. Zij vertellen over het belang van certificering en inspectie en de wijze waarop de bezoekers zich ermee kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Installateurs en beveiligingsbedrijven kunnen op de pleinen Fire Safety en Secure Smart Buildings terecht voor informatie over het belang van certificatie en inspectie van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, woningsprinklers, inbraakbeveiliging of cameratoezicht. Bezoekers die al gebruik maken van CCV-schema’s kunnen controleren of zij vermeld staan op preventiecertificaat.nl. Zo ja, dan ontvangen zij een onderscheiding voor hun vakmanschap.

Kwaliteit
Want, certificering en inspectie is voor zowel de afnemer als de leverancier sterk onderscheidend in een ondoorzichtige en commerciële markt. Het voorkomt leed, onnodige investeringen en versterkt de lange termijn relatie. Partijen die de kwaliteit in huis hebben, maar nog niet met CCV-schema’s werken krijgen meer informatie over de wijze waarop ook zij zich kunnen onderscheiden via de certificatie- en inspectie instellingen.

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
Het CCV werkt aan een veiliger Nederland en biedt hiervoor producten en diensten aan onder andere op het gebied van criminaliteitspreventie en brandbeveiliging. Denk hierbij aan certificatieschema’s voor brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, particuliere alarmcentrales, veilig ondernemen en cameratoezicht. Bovendien ontwikkelt en vernieuwt het CCV de certificatie- en inspectieschema’s met hulp van experts uit het veld, zodat de schema’s actueel blijven en de veiligheid van de afnemer verbetert.

Actuele thema’s
Amsterdam Security Expo is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Hier komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen. De huidige verhoogde veiligheidsrisico’s vragen om een andere benadering en invulling van de beurs. Daarom zoomt de beurs deze editie in op vier actuele thema’s: Cyber Security, Public Safety, Fire Protection en Secure Smart Buildings.

Gedeeld

Geef een reactie