Beveiliging nieuws

Onze partners

ARAS

Regio Control Veldt

Paraat

DZ Technologies

JMB Groep

HD Security

CSL

G4S

HID

2N

Nenova

Connect Security

Ajax Systems

CardAccess

De Beveiligingsjurist

Lobeco

Trigion

Dahua

Dero Security Products

Secusoft

20face

Kiwa

SMC Alarmcentrale

Akuvox

Advancis

Hikvision

Brivo

Nimo Drone Security

Hanwha Vision Europe

SOBA

Traka ASSA ABLOY

Bydemes

Service Centrale Nederland

SmartSD

RoSecure

Optex

OSEC

PG Security Systems

i-Pro

Bosch Security Systems

VBN

Genetec

IDIS

Seris

ASIS

Nimo Dog Security

MPL

SmartCell

Eagle Eye Networks

Masset Solutions

Multiwacht

NIBHV

Eizo

Uniview

Add Secure

Top Security

Oribi ID Solutions

Seagate

Unii

BHVcertificaat.online

ASSA ABLOY

Sequrix

VVNL

GFT

Centurion

Paxton

Gold-IP

NetworxConnect

Milestone

ADI

Alarm Meldnet

Explicate

Avigilon Alta

VideoGuard

Crown Security Services

EAL

VEB

CDVI

Alphatronics

VAIBS

Securitas

Europese visie op de beveiligingsindustrie

2 oktober 2019
Redactie
06:33

Euralarm, de vereniging die de Europese brandveiligheids- en beveiligingsindustrie vertegenwoordigt, presenteert haar prioriteiten en uitdagingen 2019-2024. ‘Samenwerken aan een veiligere toekomst’ is de naam van het document dat samenwerkingsgebieden beschrijft om een veiligere samenleving voor Europa te bereiken.

De vereniging benadrukt dat beveiliging tegen schade een van de meest elementaire vereisten is. Zonder beschermende maatregelen lopen individuen die deel uitmaken van de samenleving gevaar. Al tientallen jaren werkt de brandveiligheids- en beveiligingsindustrie aan oplossingen om de gevolgen van brand, diefstal en andere incidenten te voorkomen of te beperken. In samenwerking met de overheid, beleidsmakers, norminstituten, certificatie-instellingen en brancheorganisaties werkt de industrie aan de maatschappelijke behoeften aan veiligheid en beveiliging in Europa en wereldwijd.

Duurzame groei
De leden van de Europese brandveiligheids- en beveiligingsindustrie willen ook bijdragen aan het stimuleren van een duurzame groei die de interne markt van de EU zal versterken, investeringen naar Europa zal aantrekken en de wereldwijde markten voor Europese bedrijven zal uitbreiden. Hiertoe evalueren de leden van Euralarm voortdurend de kansen en uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Zij willen de prioriteiten vaststellen die Europa in staat stellen vooruit te gaan als een welvarende, veilige samenleving en een mondiale speler.
De prioriteiten van de vereniging voor 2019 tot 2024 zijn ontwikkeling van een sterke interne markt en uitbreiding van de wereldwijde markten voor kwaliteitsproducten en -diensten. Ook wil Euralarm verhoging van de normen voor professionals uit de industrie door middel van training en kwalificatie, opkomende technologieën omzetten in duurzame oplossingen en kennis en innovatie stimuleren.

Digitalisering
Euralarm wil dit bereiken door zich te concentreren op marktgerichte normen voor producten en diensten en op pan-Europese testen en certificering van producten. Het realiseren van de prioriteiten vereist ook een sterke focus op training en kwalificaties, digitalisering met inbegrip van cybersecurity, IoT en AI en samenwerking met onderzoeksinstellingen.
Door samen te werken gelooft Euralarm een ​​veiligere en veiligere samenleving voor Europa te bereiken en een industrie op te bouwen die bijdraagt ​​aan duurzame groei in Europa. Kopieën van het document Prioriteiten en uitdagingen kunnen worden gedownload via deze website.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner