G4S vernieuwt raamcontract collectief Flevoland

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) en G4S hebben een raamovereenkomst inzake collectieve beveiliging ondertekend. Deze houdt in dat G4S tot en met 2019 preventie tegen inbraak, criminaliteit en onveiligheid gaat bieden.

De raamovereenkomst houdt in dat G4S tot en met 2019 de collectieve beveiligingsdiensten zal uitvoeren voor bedrijven die zijn aangesloten bij de SBBF, die actief is in de regio’s Lelystad, Dronten, de Noordoostpolder en Zeewolde. Bedrijven en organisaties uit deze regio’s kunnen deelnemen aan die collectief en zo profiteren van preventie tegen inbraak, criminaliteit en onveiligheid.

Collectiviteitstarief
G4S voert deze diensten uit tegen een collectiviteitstarief. Er is een nauwe samenwerking tussen het collectief van de SBBF, de betrokken gemeenten en de politie.  Het bestuur van de stichting wordt gevormd door Ton van der Baan (voorzitter), Raimon Veen (penningmeester), Harry de Jong (regio Dronten), Wil van Hooijdonk (regio Noordoostpolder), Wim van den Noort (regio Zeewolde) en Jan Kamphorst (Politie Midden Nederland).

Gedeeld

Geef een reactie