Gratis scholingsaanbod voor particuliere beveiligers

Brancheorganisatie VBe NL heeft bij vakbond De Unie voor alle medewerkers van VBe NL leden 100 gratis scholingstrajecten gereserveerd voor de komende zes weken. De scholingstrajecten, gesubsidieerd in het kader van NL Leert Door, zijn voor iedereen die ambities heeft en zichzelf succesvol wil blijven ontwikkelen.

Er zijn verschillende soorten scholingstrajecten beschikbaar, zoals: ‘inzicht in mijn kwaliteiten’, ‘werken aan persoonlijk ontwikkelplan’ en ‘fit voor de toekomst’. De scholingstrajecten zijn opgebouwd uit meerdere modules en heel gevarieerd. Een traject bevat content van 16 uur aan e-learnings, webinars, we-learnings en/of podcasts. Daarnaast ontvangt de medewerker een persoonlijke coach ter begeleiding van het traject en om maatwerk te leveren om te werken aan de toekomst van de medewerker. Het totale aanbod (scholings)trajecten van vakbond De Unie is beschikbaar tot eind 2021 zolang de voorraad strekt. Medewerkers kunnen zich gratis aanmelden via www.twst.nl.

Enthousiast
Directeur Leon Vincken: ”VBe NL is enthousiast om in samenwerking met De Unie, extra te kunnen investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Met het aanbod van NL Leert Door, maken we plaats voor medewerkers om zich de komende periode, kosteloos, te versterken. En wie een andere opleiding zoekt kan altijd nog terecht op onze Online Academie Veiligheidsdomein en het eigen leerbudget benutten.”

Gedeeld

Geef een antwoord