Grote onvrede over beveiligers van stadion FC Den Bosch

Supporters van FC Den Bosch klagen op sociale media dat zij door de nieuwe beveiligers werden behandeld als honden. De club besloot van beveiligingsbedrijf te veranderen, nadat het vorige niet kon voorkomen dat supporters het veld liepen na het duel tegen Fortuna Sittard. Dit meldt BD DeStem.

Wedstrijden lopen nu niet meer uit de hand, maar blij zijn de supporters van FC Den Bosch niet. Zij voelen zich door de ‘kleerkasten’ behandeld als ‘criminelen’. Volgens sommigen kom je makkelijker de gevangenis van Vugt binnen dan het stadion van FC Den Bosch. Ook het sluiten van de catering tijdens de wedstrijd leidde tot veel klachten. Verder zouden de beveiligers grove taal hebben gebruikt en zich provocerend hebben opgesteld.

Tevreden
In tegenstelling tot de klagende supporters is de directie van de voetbalclub zeer tevreden. De nieuwe stewards hebben volgens directeur Paul van der Kraan gewoon hun werk goed gedaan. Het enige incident was volgens hem een supporter die naar huis werd gestuurd, omdat hij zich niet wilde laten fouilleren. Hij is blij dat de stewards nu eigenlijk serieus worden genomen, wat dat zou bij de vorige groep niet het geval zijn geweest. Van der Kraan is dan ook zeker van plan om door te gaan met het nieuwe bedrijf.

Gedeeld

Geef een reactie