Beveiliging nieuws

Onze partners

Paraat

Advancis

DZ Technologies

RoSecure

VEB

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

i-Pro

ARAS

Avigilon Alta

Bydemes

Connect Security

Eizo

ADI

JMB Groep

ASSA ABLOY

Seagate

Regio Control Veldt

Genetec

Masset Solutions

MPL

PG Security Systems

Eagle Eye Networks

Ajax Systems

Seris

VideoGuard

Optex

Multiwacht

GFT

G4S

Sequrix

Traka ASSA ABLOY

Trigion

Centurion

Hanwha Vision Europe

2N

CDVI

Bosch Security Systems

SmartCell

NIBHV

Hikvision

Crown Security Services

Akuvox

CSL

Lobeco

Nimo Drone Security

Gold-IP

Dero Security Products

VAIBS

Alphatronics

NetworxConnect

Paxton

VVNL

Add Secure

Explicate

Dahua

Nenova

Top Security

Oribi ID Solutions

Brivo

Service Centrale Nederland

ASIS

VBN

Alarm Meldnet

IDIS

Securitas

SmartSD

EAL

20face

Kiwa

CardAccess

HD Security

Nimo Dog Security

SMC Alarmcentrale

HID

Uniview

Unii

Milestone

Secusoft

SOBA

OSEC

HikCentral Professional met kentekenplaatherkenning

16 augustus 2021
Redactie
11:57

Hikvision introduceerde onlangs bijgewerkte HikCentral Professional 2.0-beveiligingssoftware (‘HCP 2.0’), die feeds van meerdere systemen op één enkel platform combineert. Daaraan is nu kentekenplaatherkenning (ANPR) toegevoegd, wat onder andere het bezoekersbeheer verbetert.

HCP 2.0 kan worden geconfigureerd om videobeveiligingsapparatuur, alarm- en toegangssystemen en meer te koppelen, inclusief systemen van derden via de OpenAPI – voor eenvoudig gecentraliseerd beheer van een verscheidenheid aan beveiligings- en zakelijke toepassingen.
Gebruikers kunnen bijvoorbeeld bezoekersbeheer integreren met voertuigbeheer om de dagelijkse operationele efficiëntie van gebouwfaciliteiten te verbeteren. Facilitair beheerders kunnen bezoekersinformatie registreren in het HCP 2.0 systeem en – door te koppelen aan een ANPR-systeem – instellen dat bezoekers automatisch worden toegelaten tot parkeren op eigen terrein. Op dezelfde manier kan het systeem bezoekers ook vooraf autoriseren voor toegang tot specifieke delen van de gebouwen van een organisatie.

Grote voordelen
De mogelijkheid om voertuigen te identificeren bij parkeerterreinen kan grote voordelen opleveren voor bedrijven, lokale overheden en diverse andere organisaties. Nu kunnen beheerders op elk gebied de toegangsbeveiliging tot bijvoorbeeld scholen, kantoren en fabrieken verbeteren, tolheffing implementeren en nog veel meer.
De ANPR-systemen van Hikvision ‘leren’ nummerplaatinformatie binnen het zichtveld, waarbij een veel groter aantal kentekenplaten wordt herkend en met een veel hogere efficiëntie dan conventionele ANPR-systemen. Ook is een regelmatige en vaak omslachtige aanpassing van de camerapositionering niet meer vereist.

Webinar HikCentral ANPR
Op vrijdag 27 augustus, om 09:30, organiseert Hikvision het HikCentral ANPR-webinar! HikCentral, het platform voor het integreren van beveiligingssystemen, bestaat uit negen verschillende modules die aan allerlei verschillende beveiligingsbehoeften kunnen voldoen. In dit webinar ligt de focus specifiek op de ANPR-module.De experts gaan uitleggen hoe je volledig gebruik kan maken van de kracht van een intelligente ANPR-camera. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zoeken op (gedeeltes van) kentekens of op de kleur van een auto, of aan het gebruiken van allowed- of not allowed-lijsten om slagbomen aan te sturen. Ook wordt uitgelegd hoe kentekenlijsten centraal beheerd kunnen worden.
Als klap op de vuurpijl is er een mooie SmartTry speciaal voor de kijkers van dit webinar, waarbij men voor een lage prijs een ANPR-camera en ANPR-module van HikCentral kan aanschaffen.

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

MPL

Wordt een partner