Beveiliging nieuws

Onze partners

20face

MPL

Bosch Security Systems

JMB Groep

Masset Solutions

Kiwa

Advancis

Crown Security Services

GFT

SmartCell

Secusoft

SOBA

ADI

ARAS

Service Centrale Nederland

Add Secure

Traka ASSA ABLOY

Brivo

CSL

Uniview

VBN

Sequrix

Dahua

CDVI

Bydemes

Oribi ID Solutions

i-Pro

VEB

Gold-IP

VVNL

DZ Technologies

NIBHV

OSEC

Explicate

Centurion

IDIS

Optex

Paraat

ASSA ABLOY

Lobeco

Nimo Dog Security

CardAccess

Akuvox

Alarm Meldnet

Alphatronics

HID

Ajax Systems

2N

Securitas

Eagle Eye Networks

Nenova

De Beveiligingsjurist

VAIBS

Seagate

Avigilon Alta

Nimo Drone Security

VideoGuard

G4S

BHVcertificaat.online

Hanwha Vision Europe

Seris

Unii

ASIS

Multiwacht

Connect Security

Genetec

EAL

Trigion

Dero Security Products

Eizo

Paxton

RoSecure

Hikvision

PG Security Systems

SmartSD

Milestone

NetworxConnect

HD Security

Top Security

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

Honderden security professionals ontmoeten elkaar op ASIS Europe

12 april 2018
Redactie
15:57

Over een kleine week komen honderden specialisten op beveiligingsgebied bijeen tijdens de conferentie ASIS Europe in Rotterdam. Gedurende drie dagen vernemen zij alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen en vanzelfsprekend over nieuwe dreigingen die de samenleving te wachten staan.

ASIS International staat klaar om honderden ervaren en ambitieuze beveiligingsspecialisten te verwelkomen tijdens ASIS Europe 2018, dat plaatsvindt op 18, 19 en 20 april in het WTC van Rotterdam. Gesproken zal worden over mogelijkheden die criminelen gebruiken om de nieuwe technologische ontwikkelingen te misbruiken en natuurlijk vooral over wat daartegen te doen is. Ook niet-technische onderwerpen komen uitgebreid aan de orde, zoals de dreiging van aanslagen door eenlingen op plaatsen waar veel publiek komt.

Succesvolle formule
De succesvolle formule die vorig jaar in Milaan is geïntroduceerd, wordt in Rotterdam voortgezet. Deze houdt onder andere in dat deelnemers een Technology en Solution Track kunnen volgen als zij in bepaalde oplossingen zijn geïnteresseerd. Ook is er een Career Center, voor wie op zoek is naar een (betere) baan in de beveiliging en wie nieuwe medewerkers zoekt. Verder is er een gratis te bezoeken expositie, waarop sponsors van het congres hun diensten en producten kunnen demonstreren. Hier zijn onder andere de nieuwste geïntegreerde beveiligingsplatforms te vinden. Ook zelflerende cyberafweer wordt getoond, evenals oplossingen voor het beveiligen van massacommunicatie. Verder zijn k
ennisgestuurde oplossingen sterk vertegenwoordigd, bijvoorbeeld voor het trainen van medewerkers of het verkrijgen van informatie voor bescherming van belangrijke personen. Belangrijke onderwerpen tijdens het congres gaan over loopbaanontwikkeling en salariëring in de beveiliging. Verder vindt een interessante rondetafeldiscussie plaats over de transitie die de rechtshandhaving en krijgsmacht op het moment doormaken.  Op www.asiseurope.org is uitgebreidere informatie te vinden.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

MPL

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner