IFV en NCTV publiceren tweede Platform voor Crisismanagement

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en de NCTV hebben de tweede editie van het Platform voor Crisismanagement gepubliceerd. Wetenschappers, crisisfunctionarissen en professionals delen op dit platform hun visie, onderzoek en lessons learned over werken in crisistijd.

Het doel van het platform is om experts en vakkennis vanuit diverse hoeken samen te brengen en dialoog te stimuleren. De tweede editie staat in het teken van digitale weerbaarheid. Voor deze tweede editie ging plaatsvervangend NCTV, Hester Somsen in gesprek met IJle Stelstra, algemeen directeur van het IFV, en met Lokke Moerel, hoogleraar ICT Law aan de Tilburg University. Ook met artikelen over bijvoorbeeld Sanne Maasakker, die als ethical hacker bedrijven op verzoek hackt, is deze editie van het Platform voor Crisismanagement het lezen waard.

Toekomstige edities
In november 2020 publiceerde het IFV de eerste editie van het Platform voor Crisismanagement. De eerste editie haakte aan op het thema ‘Crisis en corona’. Deze tweede editie staat in het teken van digitale weerbaarheid. Vanaf deze tweede editie gaan de NCTV en het IFV samenwerken aan toekomstige edities van het Platform voor Crisismanagement.

Gedeeld

Geef een antwoord