Nieuwe designserie beveiligingspoortjes van Boon Edam

Boon Edam introduceert een compleet nieuwe designserie beveiligingspoortjes die zorgen voor een vloeiende doorstroom van grote aantallen mensen die een gebouw betreden of door een gebouw bewegen.

In het bedrijfsleven is de traditionele werkdag van 9 tot 5 vervangen door een cultuur van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom is een nieuwe visie op gebouwbeveiliging nodig, want deze werkomstandigheden maken het lastig om bij te houden wie, waar en wanneer in het gebouw is. Met het oog op deze veranderende situatie heeft Boon Edam met behulp van nieuwe technologieën en premium materialen de nieuwe Speedlane Lifeline serie ontwikkeld die bestaat uit een collectie vernieuwende en zeer customisable beveiligingspoortjes voor toegangscontrole.

Boon Edam

“Bij het steeds dynamischer worden van de werkomgevingen zien wij dat de behoefte aan beveiligingsmaatregelen ook steeds groter wordt. Daarom zijn wij zaken vanuit een ander perspectief gaan bekijken en hebben we de noodzakelijke stappen voorwaarts gedaan om aan de veranderende eisen tegemoet te komen.” zegt Daan van Beusekom, Product Manager bij Boon Edam.

“Zoals de naam ‘Lifeline’ al aangeeft, gedraagt onze entreeoplossing zich als een interactief product naar de gebruikers. Omdat wij een revolutionair entreemanagementsysteem neer wilden zetten, hebben wij de Speedlane Lifeline serie ontworpen om intuïtief te zijn, om te interacteren met de personen die het product benaderen en om deze personen veilig door het product heen te loodsen naar hun bestemming.”

De nieuwe collectie, die o.a. het rankste toegangscontrolepoortje in de industrie omvat, bestaat uit drie modellen, de Slide, Swing en Open, met elk een reeks van design- en functionele opties. Of er nu een hoger beveiligingsniveau gewenst is of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk. Omdat iedere entreesituatie anders is, is de Lifeline serie modulair opgezet en zeer customisable. De gekozen oplossing is te accentueren door een scala van verschillende kleuren en afwerkingen. Of men nu een statement wilt maken, het entreegebied wil aanpassen aan de huisstijl of een harmonieus interieur wil creëren, de collectie kan volledig worden aangepast aan de laatste design trends. De Speedlane Lifeline serie is eind deze maand leverbaar.

Gedeeld

Geef een reactie