Beveiliging nieuws

Onze partners

Oribi ID Solutions

VEB

ADI

Lobeco

DZ Technologies

Avigilon Alta

RoSecure

CardAccess

SOBA

Gold-IP

GFT

Hikvision

ASIS

BHVcertificaat.online

PG Security Systems

Advancis

VVNL

Optex

SmartSD

Nimo Dog Security

Secusoft

Seagate

NetworxConnect

OSEC

Ajax Systems

Bydemes

2N

Akuvox

Nenova

Eagle Eye Networks

Paraat

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Paxton

Centurion

CSL

Traka ASSA ABLOY

Unii

Eizo

VAIBS

EAL

20face

IDIS

Sequrix

Milestone

Alarm Meldnet

Uniview

SmartCell

Trigion

Kiwa

Brivo

De Beveiligingsjurist

Add Secure

ASSA ABLOY

NIBHV

Dahua

Seris

MPL

Bosch Security Systems

Dero Security Products

SMC Alarmcentrale

HID

Explicate

Alphatronics

HD Security

Genetec

ARAS

Service Centrale Nederland

JMB Groep

Regio Control Veldt

G4S

CDVI

Nimo Drone Security

Connect Security

Securitas

Crown Security Services

Multiwacht

Masset Solutions

VideoGuard

Top Security

VBN

Nieuwe mogelijkheden van Stanley Guard app

21 februari 2016
Redactie
15:14

De Stanley Guard app is vernieuwd! Naast de huidige functies als Man Down en Live View heeft Stanley Guard sinds kort ook de Reis functie, die ingeschakeld kan worden als de gebruiker op pad gaat en het gevoel heeft dat hij enig risico loopt.
Voorafgaand aan zijn ‘Reis’ geeft de gebruiker zijn vertrekpunt- en doeladres in, met eventueel een korte omschrijving van de reis. Op het moment dat de Reis-functie wordt ingeschakeld ontvangen alle vooraf opgegeven contacten een bericht dat de betreffende Stanley Guard gebruiker een Reis start. De contacten kunnen nu via Google Maps de reisactiviteit volgen en direct zien of de gebruiker van de route afwijkt, of niet op tijd op zijn/haar doeladres aankomt. Natuurlijk staat de Reis-functie ook doorgeschakeld naar de Stanley Alarmcentrale, waar extra alert gereageerd wordt op een eventuele alarmmelding.

Andere nieuwe functies
Toegevoegd is de mogelijkheid om de tracking-intensiteit in te stellen op laag, middel of hoog. Wanneer de tracking-intensiteit wordt ingesteld op middel of laag gaat de batterij iets langer mee, doordat de guard minder locatiepulsen afgeeft. In geval van alarm schakelt de app automatisch naar ‘hoge intensiteit’ om de meest betrouwbare locatie door te kunnen geven
Ook nieuw is het ingeven van gevaarlijke zones door de alarmcentrale. Onder gevaarlijke zone verstaat Stanley bijvoorbeeld een bepaalde wijk in een stad die erom bekend staat dat er een verhoogd risico is of of een buurt waar gezien de actualiteiten een hoger risico is. Als de app-gebruiker in deze zone terechtkomt krijgt hij/zij een push notificatie als waarschuwing.
Verder is de mogelijkheid toegevoegd om zelf persoonlijke details te controleren of te wijzigen en de historie van alarmen (inclusief details over locatie) terug te zien.

Over Stanley Guard
Stanley Guard is een speciale beveiligingsapplicatie voor de smartphone voor iedereen die zich wel eens minder veilig voelt. Met een simpele shake of tap wordt via de app een alarm gestuurd naar de 24/7 Stanley Alarmcentrale. De smartphone geeft ter plekke een afschrikwekkend audiosignaal en start automatisch beeld- en geluidopnamen als bewijslast. De speciaal daarvoor ingerichte Stanley Alarmcentrale ontvangt de GPS-locatie en de video-opnamen. De operator analyseert het alarm en neemt contact op. Blijft een antwoord uit – of als de opnamen op een gevaarlijke situatie duiden – volgt alarmering van opvolgers en/of hulpdiensten.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner