Nieuwe versie van WinGuard en veel nieuwe interfaces

Advancis kondigt een nieuwe versie aan van WinGuard, het platform voor securitymanagement en gebouwbeheer. Het gaat om versie X4 Build 10. Advancis heeft recent verschillende nieuwe interfaces uitgebracht, voor integratie van diverse beveiligingssystemen, waaronder UNii van Alphatronics.

Met de nieuwe versie WinGuard AOP, die halverwege volgend jaar wordt uitgebracht, kunnen partners en gebruikers hun eigen programmeermodules ontwikkelen en deze direct in WinGuard implementeren. Voor dit doel komt een interface SDK (Software Development Kit) beschikbaar met nieuwe interfaces die al ontwikkeld zijn door Advancis. Voor de volgende systemen zijn inmiddels interfaces beschikbaar: het inbraaksignaleringssysteem UNii van Alphatronics, het terreinbeveiligingssysteem IB-SYSTEM IP van de Italiaanse fabrikant CIAS ELETTRONICA, het alarmontvangststation MSD 4000 van de Duitse fabrikant MS MIKROPROZESSOR-SYSTEME AG en het intercomsysteem NeuroKom van de Duitse fabrikant Gehrke.

Andere interfaces
Verder is er een interface voor het videobewakingssysteem SightSensor HD/NS/TC van de Amerikaanse fabrikant Sight Logix. Bijzonder aan dit systeem is dat naast de live videostream ook metadata wordt meegestuurd, zoals temperatuur en geografische coördinaten van gedetecteerde objecten. Deze objecten worden dynamisch weergegeven op plattegronden van WinGuard. Ook voor het parkeersysteem swebControl van de Oostenrijkse fabrikant SkiData is een interface ontwikkeld. Verder is aansluiting van TeleRadio mogelijk geworden op WinGuard. Dit betreft een in Singapore ontwikkeld camerasystemen voor het controleren van de onderkant van voertuigen en het vastleggen van de kentekens.
De nieuwe interfaces zijn compatibel met WinGuard X4. Andere interfaces zijn hier te vinden.

Gedeeld

Geef een antwoord