Beveiliging nieuws

Onze partners

Service Centrale Nederland

GFT

Sequrix

Explicate

SOBA

VEB

Eizo

RoSecure

ASSA ABLOY

EAL

CDVI

JMB Groep

Gold-IP

Dero Security Products

IDIS

Masset Solutions

Genetec

Connect Security

Kiwa

Bydemes

Multiwacht

Trigion

MPL

Add Secure

Alphatronics

SmartSD

BHVcertificaat.online

OSEC

VideoGuard

Advancis

ADI

Secusoft

Top Security

G4S

SMC Alarmcentrale

Bosch Security Systems

CardAccess

Paxton

VBN

Akuvox

ARAS

Regio Control Veldt

Paraat

Nimo Dog Security

DZ Technologies

Milestone

Securitas

Lobeco

Oribi ID Solutions

2N

HD Security

Avigilon Alta

De Beveiligingsjurist

Brivo

Unii

Centurion

Uniview

Traka ASSA ABLOY

20face

Seris

Alarm Meldnet

HID

Eagle Eye Networks

Optex

Nenova

NIBHV

CSL

Crown Security Services

VVNL

i-Pro

Hanwha Vision Europe

Hikvision

Ajax Systems

Nimo Drone Security

ASIS

NetworxConnect

PG Security Systems

SmartCell

VAIBS

Seagate

Nominaties bekend van beste PKVW-bedrijven 2016

1 september 2016
Redactie
14:42

De Berkel Vesting, Danny Timmer Beveiligingen en Tegen Inbraak zijn genomineerd voor de PKVW-prijs 2016 voor het beste PKVW-bedrijf zonder personeel. Hooikaas B.V., Van Rumpt Specialisten, RUVO Inbraakbeveiliging en Zone 3 zijn genomineerd voor het beste PKVW-bedrijf 2016 met personeel.
De inzendingen kwamen via de certificerende instellingen. De jury heeft waar nodig aanvullende informatie gevraagd. Er zijn twee PKVW-prijzen voor beste PKVW-bedrijf: één voor het beste PKVW-bedrijf zonder personeel en één voor het beste PKVW-bedrijf met personeel. Voor beide prijzen is een aparte jury met een brede vertegenwoordiging vanuit zowel de overheid als het bedrijfsleven. Juryleden blijven ongeacht hun achtergrond de onafhankelijke rol vervullen en gezamenlijk maken zij een keuze.

Genomineerden
Uit alle inzendingen sprongen de volgende genomineerde bedrijven het meest in het oog: Berkel Vesting, Danny Timmer Beveiligingen, Tegen Inbraak, Hooikaas B.V., Van Rumpt Specialisten, RUVO Inbraakbeveiliging en Zone 3. Deze bedrijven voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • erkend zijn voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • uitstekende kwaliteit van technisch advies en uitvoering
  • uitstekende kwaliteit van dienstverlening
  • uitstekend/innovatief/actief/creatief in kwaliteit van promotionele/marketing activiteiten met een duidelijke verbinding met en focus op het PKVW
  • productiviteit van het bedrijf.

Innovatie
Dit jaar is innovatie belangrijk. Innovatie is ook het thema van de Veilig Wonen Dag. Innovatie blijkt bijvoorbeeld uit innovatief met online marketing, innovatief met het creëren van netwerken waar business uit voort komt, innovatief door samenwerking te zoeken met andere vakmensen op het gebied van elektronica of klusbedrijven, of innovatief door samenwerking met gemeenten, corporaties of commerciële verhuurders.
Het aantal certificaten is niet leidend, ook gezien de regionale verschillen in subsidiemogelijkheden. Er wordt vooral gelet op de kwaliteit. Natuurlijk moet wel regelmatig een PKVW-certificaat verstrekt worden.
Tijdens de Veilig Wonen Dag op 14 september wordt aandacht aan deze voorbeeldbedrijven besteed. Hieronder vindt u alvast een korte samenvatting uit de jurybevindingen:

Genomineerde PKVW-bedrijven zonder personeel

  • De Berkel Vesting te Borculo is actief in zijn regio met een persoonlijke aanpak en neemt ruim de tijd voor klanten.
  • Danny Timmer Beveiligingen te Breukelen pakt zelf de voorlichting voortvarend op. In 2012 is hij al eerder genomineerd geweest.
  • Tegen Inbraakte Den Haag heeft een voorbeeldfunctie als het om promotie op de website gaat. Een vakkundige en no-nonsens benadering.

Genomineerde PKVW-bedrijven met personeel

  • Hooikaas B.V. te Papendrecht is een voorbeeld van hoe aannemersbedrijven het Politiekeurmerk Veilig Wonen omarmen en bij hun dienstverlening willen opnemen.
  • Van Rumpt Specialisten te Utrecht is actief in de subwerkgroep Beveiligingsrichtlijn van het CCV en stelt zich beschikbaar voor media.
  • RUVO Inbraakbeveiliging te Bovenkarspel was enkele jaren geleden initiator voor een regionaal telefoonnummer om alle PKVW-bedrijven in de regio onder de aandacht te brengen.
  • Zone 3 te Amsterdam kiest voor een breed werkveld en combineert het beveiligingswerk met een maatschappelijke taak.

Winnaar
De jury maakt op 14 september tijdens de Veilig Wonen Dag te Ede de winnaars bekend. De winnaars ontvangen € 750,-. Het gewonnen bedrag wordt gebruikt voor de preventie van woninginbraken of het bevorderen van veiligheid.
Aanmelden kan nog tot 8 september. Meer informatie over de jury en de Veilig Wonen Dag vindt u op de congressite.

Foto: Het Beveiligingscentrum

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner