Online productenlijst Politiekeurmerk Veilig Wonen

Tot nu toe moest op een pdf-document worden nagegaan of een bepaald beveiligingsproduct aan de eisen van het PKVW voldeed. Dat kan nu handiger, via een nieuwe website. Hierop is snel terug te vinden wat de beveiligingsrichtlijn over een product zegt, in welke lijst het staat en waar het typenummer van een merk staat.

Om het voor PKVW-bedrijven een stuk makkelijker te maken, heeft het PKVW de productenlijst gedigitaliseerd. Nu is online op basis van het merk en het typenummer na te gaan of het product voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk (PKVW). Meteen is te zien hoeveel SKG-sterren het heeft en dus in hoeverre het inbraakwerend is. Ook is na te gaan of bijvoorbeeld een bepaald meerpuntsslot geschikt is voor een schuifdeur.

Hang- en sluitwerkproducten
Op de productenlijst staan alle producten die goedgekeurd zijn volgens de eisen van het PKVW. Op de lijsten A tot en met S staan de hang- en sluitwerkproducten. Deze zijn door SKG-IKOB getest met inbrekersgeweld en vervolgens gecertificeerd. Ze voldoen aan de eisen uit de BRL 3104. Alle producten dienen nog wel volgens de montagehandleiding van het specifieke product gemonteerd te worden. De producten van de overige lijsten zijn ook door SKG-IKOB getest en goedgekeurd volgens de beoordelingsrichtlijn van dat specifieke product.

Bekijk de online productenlijst

Gedeeld

Geef een reactie