Beveiliging nieuws

Onze partners

HD Security

Akuvox

SOBA

Uniview

Trigion

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

Secusoft

NetworxConnect

IDIS

VideoGuard

Paraat

2N

Explicate

Brivo

Multiwacht

VBN

i-Pro

Centurion

Unii

20face

RoSecure

Hanwha Vision Europe

Oribi ID Solutions

Lobeco

Alarm Meldnet

Connect Security

Advancis

SMC Alarmcentrale

Nenova

Traka ASSA ABLOY

JMB Groep

Nimo Dog Security

Gold-IP

Add Secure

SmartCell

Dero Security Products

Paxton

ADI

CardAccess

ARAS

Ajax Systems

Hikvision

ASSA ABLOY

CDVI

Eizo

Kiwa

Eagle Eye Networks

Milestone

MPL

HID

Sequrix

Securitas

Nimo Drone Security

Seagate

GFT

DZ Technologies

Optex

ASIS

Masset Solutions

Alphatronics

SmartSD

Regio Control Veldt

Bydemes

G4S

VEB

OSEC

Genetec

Service Centrale Nederland

EAL

Top Security

CSL

Dahua

Avigilon Alta

PG Security Systems

NIBHV

Seris

VVNL

VAIBS

Bosch Security Systems

Crown Security Services

Politie maakt beelden hooligans openbaar

31 augustus 2016
Redactie
16:03

Het rechercheteam van de politie Rotterdam en Utrecht, dat onderzoek doet naar de ongeregeldheden tijdens de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip op zondag 24 april 2016, heeft foto’s van veertien verdachten op internet geplaatst. Het onderzoek vindt plaats onder leiding van het Openbaar Ministerie.
De gepubliceerde foto’s zijn volgens politie.nl geselecteerd uit het beeldmateriaal dat het team ter beschikking heeft en waaruit strafbare feiten blijken. De foto’s hebben meerdere weken op de interne communicatiekanalen van de politie gestaan. De verdachten zijn echter niet door politiemensen herkend en staan daarom vanaf vandaag op de politiewebsite www.politie.nl/gezocht.
De politie is al sinds april bezig met onderzoek naar de verdachten. Sinds de start hebben sommige mensen zichzelf gemeld, anderen zijn herkend door de politieteams. Al eerder is aangekondigd dat de niet geïdentificeerde verdachten via politie.nl en/of regionale opsporingsprogramma’s getoond worden.
Ongeregeldheden
Voorafgaand en na de wedstrijd ontstonden verschillende vechtpartijen tussen de twee supportersgroepen. Het geweld richtte zich ook tegen de agenten en stewards. Dat gebeurde bijvoorbeeld op de hoek van de Breeweg met de Donkerslootstraat. De politie greep in en een ME-bus werd bekogeld. Bij verschillende incidenten na de wedstrijd raakten bovendien drie politieagenten gewond.
De beelden van de verdachten worden vandaag ook getoond in het regionale opsporingsprogramma van RTV Utrecht, Bureau Hengeveld. Het programma is elke woensdagmiddag om 13.30 te zien en wordt elk uur herhaald tot volgende ochtend 07.00 uur.
Wie een van de verdachten herkent, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070. Wie betrokken was bij een van de incidenten kan zich uiteraard ook zelf melden bij de voetbaleenheid van de politie in Rotterdam of Utrecht.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner