Richard Franken vertrekt als CEO bij The Hague Security Delta

Het bestuur van de stichting ‘The Hague Security Delta’ (HSD) maakt bekend dat Richard Franken na 2 ½ jaar als algemeen directeur actief te zijn geweest, na afloop van zijn opdracht, per 1 januari 2019 de organisatie zal verlaten. HSD is de thuisbasis van onder andere BeveiligingNieuws.nl.

Richard Franken is vanaf de oprichting (2013) als bestuurslid bij HSD betrokken geweest en is de laatste 2 ½ jaar actief geweest als algemeen directeur van het uitvoerende bureau. In deze periode is HSD Office als aanjager van het veiligheidscluster verder geprofessionaliseerd en is het ecosysteem verder verbreed.
Richard Franken heeft aangegeven dat hij terugkijkt op een uitdagende periode met mooie, nieuwe op innovatie gerichte ontwikkelingen, waarin hij leiding heeft mogen geven aan een enthousiast team binnen het veiligheidscluster. Het bestuur van HSD bedankt Richard Franken voor zijn inzet en drijvende kracht achter de uitbreiding en doorontwikkeling van HSD en haar partners.

Nieuwe fase
HSD gaat volgend jaar, na ruim 5 jaar, een nieuwe fase in van haar bestaan, met een aangepaste governance met een nieuw bestuur en een raad van toezicht. De besluitvorming daarover wordt komende maand afgerond. De nieuw te vormen raad van toezicht onder voorzitterschap van Wim Kuijken zal per 1 januari 2019 een bestuurder van de stichting HSD benoemen en deze benoeming komende maanden voorbereiden.

Gedeeld

Geef een reactie