Stichting SERN reikte weer studiebeurzen uit

Elk jaar kent de Stichting Security Expert Register Nederland (SERN) studiebeurzen uit aan mensen die de beste resultaten hebben behaald tijdens door de stichting erkende opleidingen. Dit jaar gingen ze naar mevrouw K.H.T.J. Houkema-Tjon Sieuw, de heer B.G. Kolkman en de heer T. Boere.

Mevrouw K.H.T.J. Houkema-Tjon Sieuw en de heer B.G. Kolkman namen deel aan de opleiding Security Techniek bij SOBA Security Opleidingen. De heer T. Boere behaalde het beste resultaat bij de cursus Iris Security Management en mocht daarom de studiebeurs ontvangen.

Doel
Het bestuur van SERN heeft de studiebeurs ingesteld ter bevordering van de vakkundigheid en deskundigheid op beveiligingsgebied. Elk jaar komen de beste cursist(en) en deelnemer(s) van de cursussen en opleidingen IRIS Security Management, post-HBO Registeropleiding DHM Security Management en post-HBO Registeropleiding Security Techniek hiervoor in aanmerking. De studiebeurs wordt gegeven in de vorm van een korting op de kosten voor een volgende opleiding op post hbo-niveau op het gebied van beveiliging, die wel binnen twee jaar gestart moet worden. Per kalenderjaar stelt het bestuur de hoogte van de studiebeurs vast en wordt bepaald hoe vaak een studiebeurs zal worden toegekend en voor welke gevolgde cursus. Als meerdere cursisten de hoogste resultaten behalen, zal het onderwijsinstituut de studiebeurs verloten.

Gedeeld

Geef een antwoord