Beveiliging nieuws

Onze partners

VAIBS

Eizo

CardAccess

DZ Technologies

GFT

Sequrix

Uniview

Dahua

Brivo

Service Centrale Nederland

ARAS

ASSA ABLOY

Hikvision

Oribi ID Solutions

Gold-IP

Paxton

EAL

JMB Groep

Trigion

VEB

OSEC

VBN

Dero Security Products

Top Security

SmartCell

i-Pro

Alarm Meldnet

SmartSD

Explicate

Ajax Systems

VideoGuard

HID

Genetec

NetworxConnect

MPL

Avigilon Alta

SOBA

Nimo Drone Security

ASIS

Advancis

HD Security

Hanwha Vision Europe

NIBHV

Milestone

20face

Nenova

Securitas

G4S

Akuvox

Optex

ADI

CSL

Lobeco

SMC Alarmcentrale

2N

Paraat

Regio Control Veldt

Add Secure

Multiwacht

Secusoft

Connect Security

Crown Security Services

Bosch Security Systems

PG Security Systems

Eagle Eye Networks

VVNL

Centurion

Seagate

RoSecure

Bydemes

Alphatronics

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Masset Solutions

Unii

De Beveiligingsjurist

Kiwa

CDVI

IDIS

Seris

Teamleider William van Olst wint V-Factor 2020

23 november 2020
Redactie
13:48

Teamleider William van Olst, werkzaam bij Trigion, is de winnaar van de V-factor 2020. Volgens de vakjury is hij een echte teamspeler, creëert hij vertrouwen in de veiligheid van mens en object en geeft hij uitstekend leiding. “William is de ideale ambassadeur van de beveiligingsbranche”, aldus juryvoorzitter Marianna Clarijs.

“Denken in oplossingen en niet in problemen. Voor mij is beveiliging echt een vak waarin ik mijn energie kwijt kan. Er is niks zo fijn als te zorgen dat een opdrachtgever het volste vertrouwen heeft in het beveiligingsteam dat hij inhuurt op de locatie. Samen met mijn topteam probeer ik dat gevoel over te brengen. Daarnaast kunnen mijn medewerkers bij problemen altijd van mij op aan”, aldus de winnaar.

Bescheiden karakter
De vakjury beaamt dat. Clarijs: “Het feit dat zijn team hem heeft opgegeven, laat zien dat hij veel respect heeft en dat hij gewaardeerd wordt door de beveiligers die met hem samenwerken. Ondanks zijn bescheiden karakter komt hij heel zelfverzekerd over en straalt hij ervaring en rust uit.”

Hoogvliegers
William van Olst heeft zijn prijs, een iPad en een oorkonde, maandag ontvangen uit handen van tv-presentator Dennis Weening. Weening daagde de drie finalisten eerder uit om uit hun comfortzone te stappen tijdens een zogenaamde ‘skydive’. Clarijs: “Dit jaar zijn we zoek gegaan naar hoogvliegers. En dat zijn ze alle drie. Deze beveiligers onderkennen de diversiteit en verantwoordelijkheid van de functie en brengen die met verve in praktijk.”
Publieksprijs
De jury is bijzonder onder de indruk van de kwaliteit van de drie genomineerde beveiligers. Clarijs: “Zij zijn boegbeelden van de beveiligingsbranche en verdienen alle lof.”
De andere finalisten zijn Monique Buijs, objectbeveiliger bij Securitas en Maikel Garssen, hoofdbeveiliger bij MAATbeveiliging. Laatstgenoemde kreeg de meeste stemmen op Facebook en sleept daarmee de publieksprijs in de wacht.

Vakjury
De vakjury van de V-factor 2020 bestaat uit Dennis van Eijk (beveiliger en winnaar van de V-factor 2015), Vincent Vreeken (BeveiligingNieuws.nl), Jacqueline Panneman (namens de werknemersorganisaties en in de dagelijkse praktijk beveiliger), Henriëtte Kassies (adviseur gezond en veilig werken bij het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging) en Stephan Kapma (hoofdredacteur).

De verkiezing Wie heeft de V-factor? is een initiatief van sociale partners in de beveiligingsbranche.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Seagate

Suricat

MPL

Videoguard

Wordt een partner